Фудбал Фудбал/Вести

Pešić – Negde ti se da, negde ti se oduzme

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su prvi poraz u sezoni u Superligi Srbije od Napretka minimalnim rezultatom.

540-pešić-4326.jpg

— Mnogo šansi smo propustili, golman Napretka je branio i nemoguće. I Srnić i Donald i ja smo imali stopostotne prilike, ali danas nismo imali sreće. Izuzetno je bila teška utakmica, Napredak je napravio mnogo faulova, često je prekidana igra. U samom finišu smo primili gol iz teške situacije. Mislim da sada Mitrović, ili bilo koji igrač, šutne još sto puta onako ne bi postigao pogodak, ali lopta je ušla u pravom trenutku za njih — rekao je Pešić.

Pešić ističe da je najvažnije da i nakon ovog meča njegova ekipa zauzima prvo mesto na tabeli.

— Tako su se poklopile kockice danas, negde ti se da, a negde mora da se oduzme. Imali smo četiri ili pet odličnih šansi, ali nijedna nije ušla. Na prethodnoj utakmici u Kelnu naš protivnik imao je nekoliko stopostotnih prilika, ali nisu bili precizni. Nikada nije dobro izgubiti, ali možda je malo lakše u ovoj situaciji, jer smo na prvom mestu i dalje i imamo još mnogo prilika za popravni.

Reprezentativna pauza dolazi u pravom trenutku da Izabranici Vladana Milojevića napune baterije.

— Zaista nam je odmor preko potreban. Iscrpljeni smo i psihički i fizički jer smo često na putu, igramo na svaka tri dana i to mora da ostavi posledice. Prijaće nam nekoliko dana odmora, ali još više i to što ćemo imati dovoljno vremena da se dobro pripremimo za nastavak prvenstva — poručio je Pešić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама