Кошарка Кошарка/Вести

Mi smo šampionski tim

KK Crvena zvezda mts okupio je drugu godinu zaredom partnere kluba na sastanku pred početak nove sezone. Cilj radionice pod nazivom ’’We are the champions team’’ (”Mi smo šampionski tim”) bio je sumiranje urađenog i najava nove sezone.
KK Crvena zvezda mts okupio je drugu godinu zaredom svoje partnere. Mesto događaja je i ove godine bila konferencijska sala hale ’’Basket Lend’’, a naziv radionice je bio ’’We are the champions team’’ (’’Mi smo šampionski tim’’).
Crveno-beli su ove sezone reformisali tim koji će se boriti na tri fronta, ali su ambicije ostale iste. Baš tako može da se gleda i na rad menadžmenta kluba sa Malog Kalemegdana. Već bogati sponzorski pul KK Crvena zvezda mts ove sezone pojačan je gigantima u svojim oblastima koji su prepoznali vredan i marljiv rad kluba sa Malog Kalemegdana. Upravo je on i doneo fantastične rezultate prethodnih godina, kako na parketu, tako i van njega. KK Crvena zvezda postavljen je na mesto gde svojom bogatom istorijom i renomeom i pripada u sam vrh evropske košarke, a to je ono što spaja naš Klub i naše partnere – težnja ka najvišim ciljevima.

Okupljene na radionici ’’We are the champions team’’ pozdravio je direktor kluba Davor Ristović koji ukratko napravio kratak rezime napretka kluba u prethodnih šest godina i zahvalio se svim partnerima kluba koji su dali nemerljiv doprinos u uzdizanju KK Crvena zvezda.

Reč je potom imao direktor marketinga Crvene zvezde mts Filip Sunturlić. On je predstavio program celokupne radionice, a zatim je i otvorio radni deo pričom o marketinškom potencijalu koji poseduje Zvezda. Usledila je prezentacija godišnjeg izveštaja koji je sadržao celokupan siže prethodne sezone i pokrio sve događaje koje je Klub organizovao u okviru takmičarske sezone, ali i društveno-odgovorne akcije. Partneri kluba mogli su da se uvere kroz brojke i grafikone kako Crvena zvezda iz godine u godinu ide uzlaznom putanjom i kako rezultatski, ali i organizaciono pripada društvu Evroligaša.
Jedna od stvari u kojoj je Klub postigao značajan napredak je svakako digital marketing. Fantastični vizuali i idejna rešenja na zvaničnim društvenim mrežama KK Crvena zvezda mts u prethodnoj sezoni navedeni su kao glavni razlog što je Zvezda osvojila treće mesto u izboru za najbolji marketing u konkurenciji svih Evroligaša i ekipa koje se takmiče u Evrokupu. O putu do ovog vrednog priznanja govorio je Janko Stanković koji je dodatno približio partnerima kluba značaj u svakodnevnoj komunikaciji Kluba i velike baze Zvezdaša preko društvenih mreža.
Nakon kraće pauze reč je imao portparol kluba Igor Vujičin. On je partnerima kluba prezentovao kakvi su zahtevi Evrolige i ABA lige i šta svi zajedno moraju da urade da bi na te zahteve odgovorili, a takođe je govorio o odnosima Kluba i medija.
Na kraju su svi klupski partneri imali reč. Jednoglasno su izrazili zadovoljstvo saradnjom sa KK Crvena zvezda mts i istakli da je ’’privilegija biti uz takvog sportskog giganta’’.
KK Crvena zvezda još jednom je pokazao svoju veličinu. Okupio je najbolje među najboljima na jednom mestu i sve to oko svog širom Evrope prepoznatljivog brenda. Mnogi partneri Kluba su baš posredstvom Zvezde uspostavili međusobnu saradnju na šta smo posebno ponosni.
Partnerima kluba dugujemo veliku zahvalnost jer su prepoznali marljiv rad menadžmenta Kluba. Bez svojih partnera KK Crvena zvezda mts ne bi bio ovako veliki verujemo ćemo nastaviti u istom pravcu, i dalje težiti najvišim ciljevima koje ćemo uspešno ostvarivati.
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda
Скочи на траку са алаткама