Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Извештаји и анализе

Milojević – Znamo kome posvećujemo pobedu

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević posle utakmice u Kelnu izjavio je da је zadovoljan pobedom i angažovanjem svojih igrača.

_NIK1734.JPG

– U pripremi utakmice rekli smo igračima sve što smo znali o Kelnu i mislim da smo sedobro pripremili. Naš plan je u prvom poluvremenu tekao izvanredno. Možda smo mogli u nekoliko situacija bolje da reagujemo i već tada rešimo utakmicu, ali to se nije desilo. Već u nastavku je bilo teže, morali smo da izdržimo strahoviti pritisak, imali smo i sreće ali ona prati hrabre. Njihov trener je pokušao i promenom formacije, imali smo problema ali uspeli smo da odbranimo gol. Bundesliga je jedno ozbiljno takmičenje i Keln igra mnogo više teških utakmica od nas. To je razlog njihove bolje igre u drugom delu, ali ne samo to. Ne zaboravite da smo mi sezonu počeli 10. juna, da mnogi naši igrači nemaju dane za odmor jer igraju i za reprezentacije. Sve to dolazi na naplatu i nije bilo lako napadati u drugom delu igre – rekao je Milojevič.

Zvezdin trener je pobedu posvetio generaciji koja nije imala sreće da eliminiše Keln 1989 godine.

– Pobedu posvećujemo generaciji koja je 1989. godine ispala od Kelna. Mi veoma poštujemo istoriju i nadam se da je i tim igračima sada makar malo lakše. Takođe I Šekularcu, neka bude miran jer ne želimo da mu se nešto desi. Ovo je pobeda i za njega. Zahvalio bih se i našim navijačima koji su ponovo pokazali koliku nam snagu daju, i pokazali su da su pmaliciozna pitanja o njihovom ponašanju potpuno suvišna i nepotrebna. Mnogo hvala i njima.

Milojević ne želi da se bavi kalkulacijama u grupi H.

– Nama je primarni cilj bio da uđemo u Ligu Evrope. Zato i ne gledam tabelu sada, svaku utakmicu igraćemo koliko možemo ne opterećujući se bodovima – rekao je Milojević posle utakmice.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама