Кошарка Кошарка/Вести

Počela prodaja sezonskih ulaznica

Nakon veoma uspešne akcije pretprodaje sezonskih ulaznica, KK Crvena zvezda mts započinje prodaju godišnjih karata za takmičarsku sezonu 2017-2018. Prodajna mesta su poznata – Mali Kalemegdan i poslovnica Eventima u TC ’’Ušće’’.
Dva meseca nakon okončanja pretprodaje sezonskih ulaznica, KK Crvena zvezda mts otpočeo je u ponedeljak 25. septembra prodaju godišnjih karata za sezonu 2017-2018.
Menadžment kluba je tokom leta vredno radio. Započet je nov ciklus i oformljen novi respektabilan tim koji će imati zadatak da vrednim radom dosegne ciljeve koje je Crvena zvezda mts pred sobom postavila. Tim je nov, ali ambicije ostaju iste. S toga, vaša podrška je preko potrebna!
Crveno-beli novu sezonu zvanično počinju na domaćem terenu. U 1. kolu ABA lige KK Crvena zvezda mts dočekuje Mornar iz Bara pa će to biti prva prilika da navijači vide uživo na delu svoje nove heroje. Pored regionalnog takmičenja, crveno-beli će nastupati i u ove sezone u Evroligi kao jedini regionalni predstavnik, a uz to očekuju ih i okršaji u domaćem prvenstvu. Borba na tri fronta obećava više od 40 utakmica na domaćem parketu pa je izlišno govoriti da se sezonska ulaznica isplati. I to nije sve od benefita za sve vlasnike godišnjih karata.
Klub napominje da će prvi tim veći broj utakmica do januara 2018. godine odigrati u dvorani “Aleksandar Nikolić”, a s obzirom na to da se za utakmice protiv najjačih evropskih ekipa po pravilu traži karta više, komad plastike koji obezbeđuje ulaz na sve utakmice crveno-belih u narednoj sezoni dobija dodatno na vrednosti.
Uz napomenu da će prodaja sezonskih ulaznica trajati do 15. oktobra, obaveštavamo javnost o cenama godišnjih karata:
TRIBINE A, B, C i D, – 21.000 dinara
PARTER B i PARTER 4, – 34.000 dinara
PLAVA LOŽA, – 60.000 dinara
BELA LOŽA, – 47.000 dinara
LOŽA, – 73.000 dinara
COURT SEAT – 268.000 dinara
COURT SEAT (2.red) – 203.000 dinara
BOČNI COURT SEAT – 156.000 (1.red) i 126.000 (2.red), 96.000 (3. red) dinara
Prodaja sezonskih ulaznica obavljaće se svakog radnog dana od 12-20 časova, i subotom od 10-18 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu. Takođe, prodaja sezonskih ulaznica za partere (parter B i parter 4) i tribine (A,B,C i D), vršiće se i u TC “Ušće” (prodajno mesto Eventima). Radno vreme poslovnice Eventima je svakoga dana (ponedeljak-nedelja) od 10 do 22 časa.
Takođe, Online prodaja će biti omogućena preko sajta Eventima od prvog dana prodaje, a formular za takvu vrstu kupovine možete pronaći ovde (link)
Ovom prilikom, klub podseća na još nekoliko benefita koje imaju vlasnici sezonskih ulaznica:
– Za vlasnike sezonskih karata od prethodne sezone, važi popust od 1.000 RSD.
– I ove sezone je organizovana tradicionalna “tiket liga”, a prvih sto takmičara će biti nagrađeni od strane kluba i sponzora po završetku Super lige Srbije, kada se obračunaju svi poeni.
– Godišnje ulaznice za sezonu 2017/2018 će osim gotovinom moći da se kupe platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica KOMERCIJALNE BANKE i BANKE INTEZA biće omogućena kupovina na tri ili šest mesečnih rata.
Nova sezona, novi tim, nove pobede, stare navike i stari ciljevi! Lopta je tvoja, izađi na teren!
KK Crvena zvezda mts
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама