Кошарка Кошарка/Вести

Počela prodaja sezonskih ulaznica

Nakon veoma uspešne akcije pretprodaje sezonskih ulaznica, KK Crvena zvezda mts započinje prodaju godišnjih karata za takmičarsku sezonu 2017-2018. Prodajna mesta su poznata – Mali Kalemegdan i poslovnica Eventima u TC ’’Ušće’’.
Dva meseca nakon okončanja pretprodaje sezonskih ulaznica, KK Crvena zvezda mts otpočeo je u ponedeljak 25. septembra prodaju godišnjih karata za sezonu 2017-2018.
Menadžment kluba je tokom leta vredno radio. Započet je nov ciklus i oformljen novi respektabilan tim koji će imati zadatak da vrednim radom dosegne ciljeve koje je Crvena zvezda mts pred sobom postavila. Tim je nov, ali ambicije ostaju iste. S toga, vaša podrška je preko potrebna!
Crveno-beli novu sezonu zvanično počinju na domaćem terenu. U 1. kolu ABA lige KK Crvena zvezda mts dočekuje Mornar iz Bara pa će to biti prva prilika da navijači vide uživo na delu svoje nove heroje. Pored regionalnog takmičenja, crveno-beli će nastupati i u ove sezone u Evroligi kao jedini regionalni predstavnik, a uz to očekuju ih i okršaji u domaćem prvenstvu. Borba na tri fronta obećava više od 40 utakmica na domaćem parketu pa je izlišno govoriti da se sezonska ulaznica isplati. I to nije sve od benefita za sve vlasnike godišnjih karata.
Klub napominje da će prvi tim veći broj utakmica do januara 2018. godine odigrati u dvorani “Aleksandar Nikolić”, a s obzirom na to da se za utakmice protiv najjačih evropskih ekipa po pravilu traži karta više, komad plastike koji obezbeđuje ulaz na sve utakmice crveno-belih u narednoj sezoni dobija dodatno na vrednosti.
Uz napomenu da će prodaja sezonskih ulaznica trajati do 15. oktobra, obaveštavamo javnost o cenama godišnjih karata:
TRIBINE A, B, C i D, – 21.000 dinara
PARTER B i PARTER 4, – 34.000 dinara
PLAVA LOŽA, – 60.000 dinara
BELA LOŽA, – 47.000 dinara
LOŽA, – 73.000 dinara
COURT SEAT – 268.000 dinara
COURT SEAT (2.red) – 203.000 dinara
BOČNI COURT SEAT – 156.000 (1.red) i 126.000 (2.red), 96.000 (3. red) dinara
Prodaja sezonskih ulaznica obavljaće se svakog radnog dana od 12-20 časova, i subotom od 10-18 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu. Takođe, prodaja sezonskih ulaznica za partere (parter B i parter 4) i tribine (A,B,C i D), vršiće se i u TC “Ušće” (prodajno mesto Eventima). Radno vreme poslovnice Eventima je svakoga dana (ponedeljak-nedelja) od 10 do 22 časa.
Takođe, Online prodaja će biti omogućena preko sajta Eventima od prvog dana prodaje, a formular za takvu vrstu kupovine možete pronaći ovde (link)
Ovom prilikom, klub podseća na još nekoliko benefita koje imaju vlasnici sezonskih ulaznica:
– Za vlasnike sezonskih karata od prethodne sezone, važi popust od 1.000 RSD.
– I ove sezone je organizovana tradicionalna “tiket liga”, a prvih sto takmičara će biti nagrađeni od strane kluba i sponzora po završetku Super lige Srbije, kada se obračunaju svi poeni.
– Godišnje ulaznice za sezonu 2017/2018 će osim gotovinom moći da se kupe platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica KOMERCIJALNE BANKE i BANKE INTEZA biće omogućena kupovina na tri ili šest mesečnih rata.
Nova sezona, novi tim, nove pobede, stare navike i stari ciljevi! Lopta je tvoja, izađi na teren!
KK Crvena zvezda mts
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар