СДЦЗ Хокеј

Kontinental Kup i Zvezda na Arena sportu

Uskoro se u Beogradu održava prvi krug Kontinental Kupa kome je domaćin hokejaški klub Crvena zvezda.  Ovo, drugo po jačini evropsko takmičenje, svi oni koji vole hokej, a nisu u mogućnosti da dođu u Ledenu halu Pionir, moći će da prate na malim ekranima. Naime, Arena sport je obezbedio prenose utakmica u kojima nastupa i naša Crvena zvezda. U petak, 29. septembra od 19:30 časova, na kanalu Arena sport 4, moći ćete da gledate utakmicu Crvena zvezda – Esja Reykjavik, a u subotu u istom terminu na Arena sport 3 imaćete priliku da pratite meč Crvena zvezda – Zeytinburnu Istanbul.

No automatic alt text available.

 

Biće to izvanredna prilika da vidimo koliko ovaj sastav Crvene zvezde, koji je neosporno kvalitetan ali mu nedostaju utakmice, može da uradi u ovom eminentnom takmičenju. Ukoliko naši oklopnici prođu prvi krug, u drugom ih očekuju mnogo jači protivnici ali to je valjda i ono što godinama čekamo – da gledamo Zvezdu protiv jakoh protivnika.

Ovim putem pozivamo i sve navijače Crvene zvezde da kao nekada davno, kada je hokej bio mnogo popularniji nego li danas, ispune halu Pionir i nose naše oklopnike do pobede i prolaza u drugi krug.

Inače, pre ovih utakmica, naša seniorska ekipa u sredu gostuje ekipi Maribora i biće to odlična prilika da se pokaže da je poraz protiv Triglava bio samo pitanje lošeg trenutka.

 

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама