Кошарка/Звездаштво

Lazić obradovao mlade Zvezdarce

Oko 150 dečaka i devojčica učestvovalo je na novom javnom času škole košarke u organizaciji KK Crvena zvezda mts i Aviv Parka. Događaj je uveličao kapiten crveno-belih Branko Lazić koji se družio sa klincima i podelio im vredne savete.
KK Crvena zvezda mts nastavio je sa uspešnom akcijom održavanja javnih časova škole košarke. Nakon Zrenjanina i Pančeva, red je došao na prestonicu Srbije. Naime, oko 150 dečaka i devojčica uzrazsta od 4 do 12 godina učilo je osnove košarke od Zvezdinih trenera na terenima Aviv Parka na beogradskoj opštini Zvezdara.
Fantastična zabava i vredan rad na košarkaškim osnovama ni ovog puta nisu izostali. Kroz košarkaške poligone, ali i brojna takmičenja polaznici su se dobro zabavili, ali i stekli dodatno ili prvo znanje o osnovama igre pod obručima. Za to su bili zaduženi treneri Crvene zvezde mts koji su osmislili veoma zanimljive igre koje su dečacima i devojčicama sve vreme držali pažnju i unapredili im košarkaško znanje.
Celokupan događaj ulepšao je kapiten Crvene zvezde mts Branko Lazić. Vlasnik srebra sa Evrobaseta u Istanbulu stigao je na Zvezdaru na opšte oduševljenje dečaka i devojčica. Lazić je podelio savete mladim polaznicima javnog časa škole košarke i strpljivo izašao u susret svakom za fotografije i autograme.
’’Počastvovan sam što sam danas ovde sa vama i što vidim ovoliki broj dečaka i devojčica koji vole košarku. Veoma je važno da se deca bave sportom i da od malena uče ispravne vrednosti. Želim i da pohvalim ovu sjajnu akciju Crvene zvezde mts i Aviv Parka. Malim košarkašicama i košarkašima želim mnogo uspeha, da vredno treniraju i da budu uporni’’, rekao je Branko Lazić.
Dolazak kapitena crveno-belih bio je pravi podstrek za dečake i devojčice te je njihov rad na treningu bio fantastičan. Svi su želeli da se dokažu Laziću koji je sjajne poteze polaznika budno pratio i nagrađivao ih aplauzom. Osim tri improvizovana koša, na terenima Aviv Parka na Zvezdari našao se i elektronski gde su nove rekorde jurili najmlađi, ali i njihovi roditelji koji su se silno zabavili u brzom šutiranju. Takođe, mališani su na licima imali motive svog omiljenog kluba zahvaljujući organizovanom ’’face paintingu’’. Deo celokupnog događaja bile su i kreativne radionice koje su obuhvatale crtanje, a mnogi crteži bili su posvećeni upravo Branku Laziću koji je kući poneo neprocenjive suvenire.
Nakon uspešnih treninga održan je takmičarski deo, a svi učesnici su dobili paketiće koje su obezbedili kompanije IDEA, Đak, Vitatur i voda Vivia.
Po završetku trećeg javnog časa škole košarke brojka od preko 500 polaznika čini nas veoma ponosnim. Još jednom je na delu pokazano kakav je magnet za najmlađe KK Crvena zvezda mts i kakav ozbiljan rad sa mladim košarkašima stoji iza nje. Fantastično organizovani događaji su pored polaznika okupili i veliki broj prolaznika koji su želeli da se izbliza uvere kako se radi u Crvenoj zvezdi, ali i da sami budu deo spektakla posvećenog najmlađima.
Pored Zrenjanina, Pančeva i Beograda, u Zvezdin putujući karavan možemo da uključimo i Letnji kamp koji je održan na Zlatiboru i u Vrnjačkoj Banji. Tokom letnje pauze pod nadzorom Zvezdinog stručnog osoblja radilo je preko 1.000 mališana što je potvrda uspešnog rada i podstrek da nastavimo u istom ritmu.
Ukoliko želite da budete deo porodice KK Crvena zvezda mts i učite od dokazano najboljih u svom poslu, pozivamo vas da se upišete u ’’Zvezdinu školu košarke’’ uz naznaku da je prvi mesec treniranja u potpunosti besplatan. Mreža škola sa kojima sarađuje klub je izuzetno velika, a treninzi u ovoj sezoni održavaju se na sledećim mestima:
OŠ ’’Siniša Nikolajević’’ , OŠ “Sveti Sava”, OŠ ” Sava Šumanović”, OŠ “Bora Stanković”, OŠ “Braća Jerković”, “Basket Lend” na Čukaričkoj Padini.
Detaljnije informacije svi zainteresovani mogu dobiti i putem mejla:abasta@kkcrvenazvezda.rs, takođe i na broj: 066 325-955.
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама