СДЦЗ Хокеј

Odložena utakmica sa Jesenicama (U16 i U12), U14 i U18 gostuju u Mariboru

Nakon što je došlo do odlaganja utakmica seniora između Crvene zvezde i Bleda, u Beograd je danas trebala da dođe i ekipa Jesenica, selekcija do 16 godina. Međutim kako smo saznali od trenera naših oklopnika, Marka Juloskog, utakmica je odložena za 9. oktobar. Selekcija U12 je također danas trebala da odigra svoj meč protiv svojih vršnjaka iz Jesenica, u Beogradu, ali pretpostavljamo da je i taj meč otkazan.

U14, koju trenira Vukašin Stević, nakon katastrofalnog starta i poraza od Triglava 13:1 i Olimpije 18:0, sutra gostuje Mariboru. Nadamo se da će četa trenera Stevića smoći snage da prevaziđe sve probleme i ostavi bolji utisak u odnosu na prethodne mečeve.

U Mariboru isti dan igra i selekcija do 18 godina koju predvodi Nenad Milinković. Nakon tesnog poraza od Olimpije (1:3) i pobede nad Triglavom nakon penala (5:4), naši oklopnici će sigurno učiniti sve da ostvare važnu pobedu protiv Maribora.

“Očekujem da iz utakmice u utakmicu igramo bolje, ali ću biti zadovoljan ako igrači ponove zalaganje i borbenost kao u prve dve utakmice. Guramo polako, pa dokle stignemo”, rekao je Milinković za naš portal.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама