SDCZ Hokej

Crvena zvezda – Bled otkazano

Hokejaška utakmica drugog kola IHL-a trebala je da se odigra sutra u ledenoj hali Pionir, ali je otkazana na zahtev gostiju. Tako svi oni koji vole ovaj sport neće moći da vide premijerno izdanje Zvezdinih hokejaša u Beogradu nego će morati da sečekaju neku drugu priliku. Nas je interesovalo zašto je utakmica odložena pa smo pitali i ljude iz hokejaškog kluba Bled, kao i potpredsednika Crvene zvezde, Aleksandra Jakovljevića, da nam daju svoje obrazloženje.

“Hteli smo u Beograd da dođemo sa više selekcija, a ne samo članovima seniorskog sastava. Ali koliko mi znamo u Beogradu nema dovoljno leda”, rekli su nam iz HKMK Bled.

Iz Zvezde su nam potvrdili svoje kolege sa Bleda: “Da, oni su izrazili želju da dođu sa više selekcija i da tako ugođaj bude potpun i mi tražimo termine za to. Žao nam je što to nije moglo da bude ovaj put, ali se nadamo da će se u nekom narednom periodu naći termini i da će ljubitelji hokeja moći da uživaju”, rekao nam je Jakovljević.

Zvezda svoju sledeću utakmicu igra u sredu kada gostuje ekipi Maribora. Mnogi navijači Crvene zvezde, zaljubljenici u ovu igru, nadaju se pobedi.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama