СДЦЗ Хокеј

Brkušanin o meču sa Triglavom, odložen meč sa Bledom

Hokejaši Crvene zvezde su prethodnog vikenda započeli svoje takmičenje u IHL-u (Regionalna liga) i to porazom protiv Triglava u Kranju. Imali ste prilike na našem portalu da pročitate izjave igrača Roberta Sabadoša, kao i trenera igora Krivošlika. Ovog puta smo za utiske sa tog meča pitali i kapitena Marka Brkušanina. Evo šta je on rekao za naš portal:

“Što se tiče utakmice sa Triglavom, bila je to naša prva utakmica posle šest dana treninga u Pioniru, pošto smo između priprema u Belorusiji i leda u Beogradu imali 20 dana pauze i treninga na suvom. Dobar protivnik, tvrda utakmica generalno i teška za igranje, jer je teren u Kranju sigurno i najmanji u ligi. U takvim uslovima, gde se jako teško daju golovi, domaćin se svakako bolje snašao, iskoristio našu jednu grešku u odbrani. Posle toga se zatvorio skroz i nismo uspeli do kraja utakmice da izjednačimo. Što se tiče utakmice sa Bledom, odložena je na zahtev gostiju, a ne znam iz kog razloga.”

Inače, ovog vikenda naši oklopnici su trebali da odigraju svoj prvi meč, u novoj ovoj sezoni, pred svojom publikom u Beogradu, ali je meč protiv ekipe Bleda odložen na zahtev gostiju, kao što je Brkušanin i rekao. Sledeći meč Crvena zvezda će odigrati u sredu protiv ekipe Maribora u Mariboru. Nadamo se mnogo boljem izdanju naših oklopnika.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама