Кошарка Кошарка/Вести

Vreme je za nove stvari

Izvor: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts predstaviće dres za sezonu 2017/2018 na terenima na Malom Kalemegdanu. Klub ovom prilikom poziva sve vlasnike sezonskih ulaznica za narednu sezonu da u utorak od 20 časova prisustvuje istinskom spektaklu u režiji Zvezde i njenog novog sponzora, renomiranog brenda – Nike.

KK Crvena zvezda mts predstaviće dres za sezonu 2017/2018 na terenima na Malom Kalemegdanu. Klub ovom prilikom poziva sve vlasnike sezonskih ulaznica za narednu sezonu da u utorak 19.09.2017. od 20 časova prisustvuje istinskom spektaklu u režiji Zvezde i njenog novog sponzora svetski poznatog brenda – Nike.
Potpis ugovora između KK Crvena zvezda mts i giganta u prozivodnji sportske opreme ”Nike” snažno je odjeknuo. Nimalo slučajno jer je reč o potpisu ugovora između crveno-belih i najpoznatijeg brenda sportske opreme. Uveliko su krenula nagađanja kako će izgledati novi dres, a velikoj armiji navijača dodatno je zagolicala maštu fantastična trening oprema koju su zadužili prvotimci Crvene zvezde mts u pripremama za novu sezonu. Konačno, došlo je vreme za ono pravo. U utorak, 19.09.2017. od 20 časova na Zvezdinim terenima na Malom Kalemegdanu biće održana promocija dresa koji će crveno-beli nositi u borbi na tri fronta u sezoni 2017/2018.
KK Crvena zvezda mts ovim putem poziva sve vlasnike sezonskih ulaznica da prisustvuju promociji koja će se održati među zidinama Kalemegdana pod otvorenim nebom. Detaljno režiran spektakl sačuvaćemo kao tajnu, ali uz obećanje da se sprema nešto do sada neviđeno na ovim prostorima.
Zvezda i Nike vas zovu, iskoristite svoju pogodnost kao vlasnik sezonske ulaznice za narednu sezonu i budite deo početka stvaranja nove istorije.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама