Fudbal Fudbal/Vesti

Krstičić: Sve se bolje osećam

Izvor: SD Crvena zvezda

Nije postigao gol protiv Voždovca, nije zabeležio ni asistenciju, ali i pored toga, Nenad Krstičić je bio možda i najbolji pojedinac prvenstvene utakmice protiv Voždovca.

U više navrata Krstičić je demonstrirao izvanrednu fudbalsku tehniku, i atraktivnim potezima dizao je publiku na noge. Naš fudbaler, međutim, u prvi plan stavlja timsku pobedu i osvojena nova tri boda.

— Bilo je teško igrati, padala je kiša i trava sa veštačkom podlogom je bila teška, ali važno je da smo uspeli da se izborimo sa tim kao ekipa. Bitno je da smo pobedili i da smo uzeli tri boda. Ovo je za nas teško gostovanje, znamo šta se desilo prošle godine, tako da nam je bilo bitno da osvojimo tri boda — rekao je Krstičić.

Imao je priliku iz slobodnog udarca, mogao je da upiše i asistenciju u situaciji kada je Damjan Le Talek šutirao preko gola…

— Na kraju je najvažnije da smo postigli dva gola, a da nismo primili nijedan. Naravno da mi je uvek krivo ako ne iskoristim šansu da dam gol i kada ne asistiram, jer to je moj posao. Namestilo se tako da sam morao da krenem u dribling, šteta što se nije završilo golom. Ali, idemo dalje, biće vremena i za golove i za asistencije.

Kada je stigao, Krstičić je i sam rekao da nije potpuno spreman za 90 minuta jakog tempa. Čini se da se i fizička sprema popravlja.

— Zadovoljan sam, s obzirom na to da dugo nsiam igrao. Sada sam već odigrao tri utakmice u nedelju dana, polako se vraćam u fizičku formu. Fali mi još malo da budem u stanju da igram 90 minuta. Mogao sam i da stiznem zube, ali mislim da je još uvek bolje da zatražim izmenu pred kraj, nego da stojim na terenu. Bolje je za ekipu da uđe neko drgugi, neko svežiji — zaključio je Krstičić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama