СДЦЗ Хокеј

Zvezda (U 18) pobedila posle izvođenja penala

Zvezdini oklopnici do 18 godina (U 18) danas su na megdan izašli ekipi Triglava iz Kranja. Nakon poraza od Olimpije u Ljubljani (1:3), puleni Nenada Milinkovića su žarko želeli da dođu do pobede u ovom susretu i pokažu da je poraz od Olimpije bio samo trenutak slabosti.

Meč nije krenuo dobro po naše momke. Već u 7. minutu susreta Triglav dolazi u vodstvo. Strelac je bio Jaša Jenko na asistenciju Maj Tavčara. To kao da je dalo krila domaćima koji u 12. minutu susreta vode 2:0. Ovaj put strelac je bio Maj Tavčar na asistenciju Mihe Morela. Ovim rezultatom se završila prva trećina.

A u drugoj trećini pravi preokret i rapsodija crveno-belih oklopnika. Odmah, na samom početku trećine (22. minut), Zvezda smanjuje vodstvo domaćina na 2:1. Marko Dragović asistirao je Vasiliju Anželkoviću koji trese mrežu domaćina. Nastavila je Zvezda svoju igru i u 28. minutu izjednačuje na 2:2. Ovog puta strelac je bio Matija Vuković. A onda pravi preokret. Zvezda vodi 2:3! Igrao se 38. minut susreta kada je Marko Dragović savladao golmana domaćih Pelko Maja.

I onda, umesto da dotuče grogiranog protivnika Zvezda dopušta vršnjacima iz Kranja da ponovno povedu. Prvo je Jaša Jenko u 41. minutu susreta izjednačio na 3:3, a onda je u 55. minutu Žiga Udir na asistenciju Maj Tavčar – Jaša Jenko doveo domaćine u vodstvo od 4:3. Činilo se da će Zvezda pretrpeti i drugi poraz, ali u 59. minuti odlični Vasilije Anđelković na asistenciju Strahinja Vdović – Marko Dragović donosi Zvezdi izjednačenje – 4:4. Usledilo je izvođenje penala, gde je naša ekipa bila uspešnija.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама