Кошарка Кошарка/Вести

Promenjen termin utakmice Zvezda – Barselona

Izvor: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je termin premijerne utakmice nove sezone Evrolige u Beogradu protiv Barselone – promenjen! Utakmica će se igrati 20. oktobra od 19 časova.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je termin premijerne utakmice nove sezone Evrolige u Beogradu protiv Barselone – promenjen!
Meč 2. kola najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, koji je trebalo da bude odigran 19.oktobra od 19 časova, pomeren je za jedan dan, i igraće se u petak 20.oktobra od 19 sati u Beogradu.
Kao sastavni deo velikog sportskog društva, sa željom da svi kojima je crveno-bela boja u srcu, podjednako uživaju u evropskim nastupima fudbalera i košarkaša, KK Crvena zvezda mts je odmah po saznanju da će se 19.oktobra igrati i fudbalska utakmica Lige Evrope Crvena zvezda – Arsenal, inicirao promenu termina svoje premijerne utakmice sa Barselonom, koja je bila zakazana za isti dan, i u istom terminu.
Uz konstantnu komunikaciju, i veliko razumevanje Evrolige, termin utakmice je pomeren za jedan dan, kako bi svi Zvezdaši mogli da prate oba događaja!
O ostalim tehničkim detaljima vezanim za meč Crvena zvezda mts – Barselona Lasa, klub će se oglasiti naknadno.
KK Crvena zvezda mts
Скочи на траку са алаткама