Фудбал Фудбал/Вести

Igrači prodaju pakete ulaznica za LE!

Red Star šop na zapadnoj tribini Zvezdinog stadiona u utorak će biti prepun, i to iz više razloga.

540-rss-67.jpg

Prodaja paketa karata za utakmice koje će Zvezda na svom stadionu odigrati u Ligi Evrope odvija se po planu. Interesovanje je veliko, a želja Crvene zvezde je da proda što više paketa. Zbog toga, osmišljena je specijalna akcija.

U utorak, 12. septembra od 12 do 13 časova, u Red Star šopu na zapadnoj tribini Marakane fudbaleri Crvene zvezde prodavaće pakete ulaznica za Ligu Evrope. Branko Jovičić, Aleksandar Pešić i Filip Stojković biće vaši domaćini i sagovornici, a ujedno i prodavci karata. Naravno, naši fudbaleri će rado pristati i na fotografisanje odnosno potpisivanje Zvezdinih artikala.

Ali, to je samo jedan deo. Zvezdaš koji bude kupio najviše paketa karata, kao posebnu nagradu dobiće na poklon novi dres Crvene zvezde!

Rizikujemo da zazvučimo kao reklama za „kupovinu iz fotelje“, ali ni to nije sve! Tokom trajanja akcije, odnosno dok se u Red Star šopu budu nalazili Zvezdini fudbaleri, svi artikli će se prodavati po sniženoj ceni od 20%! Nismo zaboravili ni naše članove, jer će za njih popust na sve artikle tokom trajanja ovog druženja biti čak 30%!

Zvezdaši, vidimo se sutra!


Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама