Фудбал Фудбал/Звездаштво

Zvezda uz „Radost deci“

Fudbaleri Crvene zvezde danas su posetili Humanitarnu organizaciju “Radost deci” i proveli prijatno vreme u razgovoru sa decom.

vesthu.JPG

Kapiten i njegov zamenik, Nenad Milijaš i Dušan Anđelković iskoristili su priliku da obiđu Zvezdine navijače u ustanovi “Radost deci” i time im doneli mnogo sreće. Mladi korisnici ovog centra dočekali su naše fudbalere uz Zvezdine pesme i uz čestitke za sve pobede u  dosadašnjem delu sezone. Kroz razgovor sa decom naši igrači prisetili su se mnogih pobeda i lepih trenutaka o kojima se, kako kažu domaćini, u ovoj ustanovi često priča. Pokloni sa Zvezdinim obeležjima obradovali su mališane, a prilika da upoznaju prvotimce Zvezde, da se sa njima fotografišu i razgovaraju im je još više značila.
Kao uspomenu sa ovog druženja Milijaš i Anđelković poneli su crteže koje su za njih napravili domaćini i obećali da će oni zauzeti posebno mesto u Zvezdinoj svlačionici.
Humanitarna organizacija “Radost deci” bavi se vaninstitucionalnim aktivnostima i programima, aktivno učestvuje u procesu inkluzije, kao i u senzitizaciji društva ka osobama sa smetnjama u intelektualnom razvoju. Godišnje kroz ovu ustanovu prođe preko 300 deca koja su uključena u različite inkluzivne i vaspitne programe.

 


Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама