Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Звездаштво

Zvezda u OŠ ’’Sveti Sava’’ na radost đaka

Delegacija KK Crvena zvezda mts ulepšala je osnovcima početak školske godine i tom prilikom podelila paketiće iz zvaničnog Fan Store-a koji su sadržali školski pribor i 1000 užina koje je obezbedila Zvezda sa svojim partnerom ’’IDEA’’.
KK Crvena zvezda mts nastavio je sa društveno odgovornim akcijama. Akcenat je kao i uvek na onim najmlađima pa je u skladu sa tim Zvezdina delegacija posetila je osnovnu školu ’’Sveti Sava’’ i zajedno sa partnerom ’’IDEA’’ organizovala javni čas fizičkog vaspitanja.
Cilj je bio jasan, promocija sporta i isticanja važnosti da se deca već od najmlađeg uzrasta uključe u sportske aktivnosti i stvaraju zdrave životne navike. Prvi trener Crvene zvezde mts Dušan Alimpijević i kondicioni trener Aleksandar Jovančević, preuzeli su na jedan dan ulogu profesora i održali javni čas fizičkog vaspitanja na opšte oduševljenje malih školaraca.

Đaci su imali priliku da uče i treniraju sa šampionima pa su tako profesorsku ulogu preuzeli i Zvezdini prvotimci Milko Bjelica, Aleksa Radanov i Petar Rakićević koji su se podsetili časova fizičkog gde se, kako i sami kažu, igrao ozbiljan basket. Bjelica je đacima pokazao levi i desni dvokorak, Radanov je bio zadužen za dodavanja, dok je Rakićević imao ulogu da đacima pokaže pravilan dribling.

Dragoceno iskustvo i znanje nije bilo sve što su osnovci dobili od ovog druženja. Đacima su podeljeni paketići iz zvaničnog Zvezdinog Fan Store-a koji su sadržali sav neophodan školski pribor brendiran u boje Crvene zvezde. Takođe, Crvena zvezda i njen partner ’’IDEA’’ obezbedili su 1000 užina, a svim učesnicima javnog časa fizičkog vaspitanja podeljene su medalje i zahvalnice koje su potpisivali Zvezdini prvotimci.
Više od stotinu mališana imalo je priliku da uči i stiče sportske navike od istinskih šampiona. Verujemo da će im to biti samo podstrek za budućnost, da će stečeno znanje nastaviti da nadograđuju i nastaviti da sportu i košarci pristupaju sa istom strašću koju su pokazali na času fizičkog sa Zvezdinim trenerima i prvotimcima.
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама