Фудбал Фудбал/Вести

Rikardinjo – Ogroman motiv za dokazivanjem

Fantastičnu igru pokazao je na današnjoj prijateljskoj utakmici protiv Rada Zvezdin Brazilac Rikardinjo. Dva puta je sjajno asistirao Slavoljubu Srniću, a potom se i sam upisao u listu strelaca.

rikardinjo vest.JPG

– Veoma sam srećan zato što sam danas pokazao igru na kakvu sam navikao, igrao sam dobro kao u svom prethodnom klubu. Ipak, mi smo sjajna ekipa i svakom igraču je bitno da trijumfujemo kao tim, a pojedinačan učinak je u drugom planu. Znamo da je prijateljska utakmica u pitanju, ali nismo joj pristupili tako, vrlo nam je važno da uvek pobeđujemo, ko god da je na protivničkoj strani – rekao je Rikardinjo.

Zvezdin Brazilac odlično se na terenu razumeo sa raspoloženim Slavoljubom Srnićem.

– Srnić je zaista fenomenalan igrač, pokazuje to iz utakmice u utakmicu i danas mi je bilo vrlo lako da ga uposlim u šesnaestercu svojim centaršutevima. Rad je odlična ekipa, jako je vruće bilo za igru danas, ali smo svih 90 minuta trčali u punoj snazi i zato smo i ostvarili dobar rezultat.

Rikardinjo ističe odličnu atmosferu u ekipi kao veliki deo svake Zvezdine pobede.

– Imam ogroman motiv da se dokažem sebi i svim navijačima Crvene zvezde, oni su to zaslužili jer su zaista neverovtni. Kada sam dolazio u Beograd razgovarao sam sa Kaduom, koji je moj jako dobar prijatelj, o Zvezdi. Rekao mi je da je ovo odličan klub sa bogatom isorijom, sa veoma vatrenim navijačima i odličnom atmosferom. Sve se to pokazalo kao tačno i izuzetno sam zadovoljan u Zvezdi. Zato imam još jedan motiv više da se dokažem u domaćem šampionatu i u Ligi Evrope. Nastaviću da treniram naporno, da dajem sve od sebe svakog dana i kada mi trener ukaže priliku uveren sam da je neću izneveriti – poručio je Rikardinjo.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама