Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Женска кошарка

Polaznice kampa učile od Sonje Petrović

Kamp u organizaciji KKŽ Crvena zvezda traje od 30.08. do 03.09, a u četvrtak je treningu prisustvovala i jedna od najboljih reprezentativki Srbije Sonja Petrović.
Na otvorenim terenima KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu održava se kamp u organizaciji KKŽ Crvena zvezda. Kamp je napravljen u cilju dodatne popularizacije košarke, a pre svega ženske košarke koja je donosila Srbiji velike uspehe u godinama za nama.
KKŽ Crvena zvezda je prvak Srbije. Mlada ekipa crveno-belih košarkašica je u velikom usponu prethodnih godina, a najveći razlog za to je predan rad svih struktura u klubu. Jedan od glavnih faktora su svakako treneri Dragan Vuković, Predraga Stanojčić i Nemanje Lambergar koji su promovisali mnoge mlade košarkašice da već kao juniorke zaigraju za prvi tim i popnu se na šampionsko postolje.
Upravo oni održavaju treninge u okviru kampa na Malom Kalemegdanu i prenose znanje mladim košarkašicama koje naporno treniraju u želji da unaprede tehničko i taktičko znanje.
Naporan rad u četvrtak je svakako imao poseban draž jer se stručnom timu KKŽ Crvena zvezda prirdružila i Sonja Petrović. Ubojiti šuter reprezentacije Srbije došla je na terene na Malom Kalemegdanu i uz karakterističan osmeh delila savete mladim košarkašicama. Oduševljenje polaznica je bilo veliko, a kako i ne bi jer je velika zvezda evropske košarke bila sa njima.
Posle kratkog razgovora, usledio je pakleni rad. Sonja je zajedno sa trenerima Zvezde imala ulogu trenera pa je za polaznica kampa sav uložen trud imao posebnu draž, a poligoni su se odjednom znatno lakše prolazili.
00
Osmesi devojčica i želja za radom pokazali su da je odrađen sjajan posao. Nastavljamo i dalje jer kamp traje do nedelje. Podsećamo da su treninzi u potpunosti besplatni i da sve polaznice pored košarkaškog znanja dobijaju i osveženje, sertifikat i majice koje obezbeđuje partner KK Crvena zvezda mts IDEA.
Prijave za kamp su i dalje otvorene i možete se prijaviti na sledeći način:
mejl: office@kkzcrvenazvezda.rs
telefon: 064-814-9009
Kontakt osoba je Nemanja Lambergar jedan od trenera KKŽ Crvena zvezda.
Zvezdašice i košarkašice, vidimo se na Kališu!
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама