Фудбал Фудбал/Вести

Cene i prodaja karata za Ligu Evrope

Prodaja paketa preko interneta počinje u sredu, 6. septembra.

540-kartee-72154.jpg

FK Crvena zvezda obaveštava svoje navijače da će se za utakmice Lige Evrope koje će Crvena zvezda igrati na svom stadionu, ulaznice prodavati kako u paketima, tako i pojedinačno.

Prodaja isključivo paketa ulaznica za sve tri utakmice počeće u sredu, 6. septembra i to preko sajta iticket.rs. Prodaja paketa na blagajnama počeće u petak, 8. septembra, u isto vreme kada počinje i prodaja pojedinačnih karata za utakmicu Crvena zvezda — BATE Borisov. I paketi karata, kao i pojedinačne karte za BATE, prodavaće se sve do početka utakmice sa beloruskim timom. Takođe, u petak će u internet prodaju biti puštene i karte za utakmicu Crvena zvezda — BATE Borisov.

Važna informacija koja će obradovati sve vlasnike sezonskih karata glasi: Sezonske karte 2017/18 važiće i za grupnu fazu Lige Evrope! Međutim, svi vlasnici sezonskih karata će morati da na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ u periodu od petka, 8. septembra do ponedeljka, 11. septembra (računajući i dane vikenda), od 11 do 19 časova, preuzmu besplatno svoj paket karata za istu tribinu za koju imaju kupljenu sezonsku kartu. Napominjemo da samo vlasnici kupljenih sezonskih karata (ne i vlasnici besplatnih sezonskih) mogu da dobiju paket karata za Ligu Evrope.

Na blagajnama će poseban šalter biti izdvojen za vlasnike sezonskih ulaznica koji preuzimaju pakete. Sezonske karte se od prvog dana septembra više neće nalaziti u prodaji.

Cene paketa ulaznica su:

Sever i jug: 3,500 rsd;
Istok: 6,500 rsd;
Zapad: 7,500 rsd;

Ulaznice za VIP galeriju neće moći da se kupe preko interneta.

Cene pojedinačnih ulaznica za utakmice u grupnoj fazi su sledeće:

Sever i jug: 1,200 rsd;
Istok: 2,500 rsd;
Zapad: 3,000 rsd;

Četvrtak, 14. septembar, 21:05, stadion „Rajko Mitić“. Vidimo se!

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама