Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Po šansama bliži pobedi

Nakon 155. večitog derbija u kome je Crvena zvezda bila bolji rival i jedina stvarala prilike, trener Crvene zvezde, Vladan Milojević nije imao zamerke na račun svojih izabranika, ali nije krio nezadovoljstvo konačnim ishodom.

540-miloje-54326.jpg

— Nisam nikada zadovoljan kada odigramo nerešeno. Išli smo na pobedu, imali šanse ali nismo uspeli da postignemo gol. Prvo poluvreme je ličilo na nešto, dok se u drugom jasno video umor kod fudbalera. Opet kažem, po šansama smo bili bliži pobedi, pogodili smo i prečku… Smatram da nije moglo više da se očekuje u nastavku susreta zbog velikog umora izazvanog mečevima u kvalifikacijama za Ligu Evrope — istakao je šef struke crveno-belih.

Sledi pauza u nacionalnim šampionatima usled obaveza reprezentativnih selekcija.

— Odmor ćemo iskoristiti da se odmorimo. Da se psihički i fizički rehabilitujemo a onda da nastavimo sa vrenim radom i treninzima. Biće potrebno da se prilagodimo gustom rasporedu koji nas očekuje. Tražiću više i bolje od igrača. Naravno da ih razumem, jer smo krenuli sa pripremama 10. juna i nekada srce hoće, ali noge i telo ne slušaju. Po ovakvim vrućinama ljudima “padaju” glave tokom šetnje, a kamoli usled ovakvog pražnjenja.

U sastavu Zvezde danas nije bilo i nekolicine rekovalescenata.

— Jednostavno nismo želeli da rizikujemo sa Rodićem jer je postojala realna opasnost od ponovnog povređivanja. Ima još nekoliko igrača koji su doživeli mehaničke povrede usled napora i dobijenih udaraca. Pokušaćemo sve njih tokom pauze da vratimo u trenažni proces i nastavak sezone dočekamo spremni kako bismo uspeli uspešno da odgovorimo na brojne zahteve koje sa sobom nosi igranje na tri fronta — konstatovao je Vladan Milojević po završetku 155 “večitog” derbija.

 

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама