Fudbal Fudbal/Vesti

Boaći – Teren me sprečio da postignem gol

Ričmond Boaći se trudio da u 155. večitom derbiju postigne pogodak i donese veliku radost navijačima Crvene zvezde, ali u tome nije uspeo.

540-boaći-4325.jpg

Utisak je, ipak, da je Boaći mnogo učestvovao u igri, nudio se saigračima, dobio mnogo udaraca…

— Želeo bih da se zahvalim bogu jer igramo pod njegovom zaštitom. Mislim da smo odigrali odličan meč, dali smo najbolje od sebe nakon teške utakmice u četvrtak. Svi moji saigrači ostavili su danas srce na terenu.

Boaći najviše žali za situacijom u finišu prvog poluvremena.

— Da sam šutnuo na gol i da je golman odbranio mogli bismo da kažemo da sam propustio šansu, a pošto je neravan teren promenio putanju moje lopte ne mogu da kažem da sam promašio. Loše sam se osećao zbog toga, ali takav je fudbal. Nastaviću da radim naporno i nadam se da ću sledeći put imati više sreće i da ću pogoditi.

Uprkos špekulacijama, Boaći kaže da ostaje na Marakani.

— Igrač sam Crvene zvezde i dok ja ne izađem pred novinare i kažem da sam promenio klub sve što pročitate su glasine. Ne znam šta će se desiti, ali voleo bih da ostanem ovde. Ko ne bi voleo da svake nedelje ima podršku ovakvih navijača i da živi u tako lepom gradu kao što je Beograd? Ovde sam zbog Zvezde, volim je i ovo je postala moja porodica. Očekuju nas velike utakmice u nastavku sezone. Verujem u svoju ekipu, siguran sam da možemo svakoj ekipi koja nam dolazi u narednom periodu da pokažemo koliko vredimo. Mi smo Zvezda, nikoga se ne plašimo, samo igramo fudbal i uživamo u tome — rekao je Boaći.

 

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama