Кошарка Кошарка/Женска кошарка

Košarkašice, pravac na Kališ!

KKŽ Crvena zvezda organizuje besplatan kamp na Zvezdinim terenima na Malom Kalemegdanu za mlade košarkašice generacije 2004. i mlađe. Kamp će se održavati svakoga dana od 28.08. do 03.09. od 19 do 21 čas.
KKŽ Crvena zvezda organizuje besplatan kamp na Zvezdinim terenima na Malom Kalemegdanu za mlade košarkašice generacije 2004. i mlađe. Kamp će se održavati svakoga dana od 28.08. do 03.09. od 19 do 21 čas na mestu gde je košarka na ovim prostorima načinila prve korake.
Ovim putem upućujemo otvoreni poziv svim mladim košarkašicama koje žele da unaprede svoje košarkaško znanje, tehniku i taktiku pod nadzorom trenera ženske košarkaške sekcije Crvene zvezde Dragana Vukovića, Predraga Stanojčića i Nemanje Lambergara. Nakon verujemo uspešnog, ali sigurno napornog treninga, polaznice će imati priliku da pokažu stečeno znanje na poligonu veština, ali i u takmičenju u šutiranju.
Izuzetno važno je istaći da će na terenima na Malom Kalemegdanu biti i predsednica KKŽ Crvena zvezda Nataša Kovačević i proslavljena srpska reprezentativka Sonja Petrović, kao i članovi prvog tima KKŽ Crvena zvezda koje su šampionke Srbije! Nataša i Sonja će sa polaznicima kampa deliti više nego bogato košarkaško, ali i životno iskustvo, a sigurno je da će polaznice imati mnogo toga da nauče od njih.
Pored svega navedenog, sve polaznice očekuje i osveženje, majice, kao i zahvalnica po okončanju napornih treninga. Baš kao i sam trening kamp i to je u potpunosti besplatno.
Poziv je otvoren!
Sve zainteresovane mogu da se prijave na sledeći način:
telefon: 064-814-9009
Kontakt osoba je Nemanja Lambergar jedan od trenera KKŽ Crvena zvezda.
Zvezdašice i košarkašice, vidimo se na Kališu!
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda
Скочи на траку са алаткама