Fudbal Fudbal/Vesti

Frimpong – Nastavićemo u istom ritmu

Susret večitih rivala ovog vikenda odrzace se po 155. put. Izabranici Vladana Milojevića posle pet odigranih kola imaju tri boda prednosti u odnosu na svog sutrašnjeg rivala.

frimpong vest_59a18b5857652.JPG

– Derbi je zaista posebna utakmica u srpskom fudbalu, imao sam prilike to da osetim. Igrao sam derbi dva puta i mislim da je došlo vreme da zabeležim svoju prvu pobedu nad večitim rivalom. Odlično smo počeli sezonu, imamo fantastičnu gol razliku, nemamo poraz i zaista mislim da možemo da se nadamo najboljem u predstojećem derbiju. Verujem da ćemo nastaviti u istom ritmu jer idemo utakmicu po utakmicu i maksimalno smo fokusirani na svakog svog protivnika – rekao je Frimpong.

Zbog velikog broja utakmica česte su promene u odbrambenoj liniji Crvene zvezde.

– Nemam problem sa samopouzdanjem, ni kada ne igram, ni kada sam na terenu. Sve je to fudbal i uvek verujem u sebe. Zadovoljansam kako sam odigrao prethodni meč i sada očekujem još više od sebe. Uvek dajem sve od sebe, na svakom treningu i utakmici i to mora da se isplati.

Sjajna atmosfera prisutna je u ekipi nakon obezbeđenog plasmana u Ligu Evrope.

– Veliki uspeh smo ostvarili protiv Krasnodara i na sve nas je taj meč ostavio sjajan utisak. Prvi put sam igrao u takvom ambijentu i pred takvim navijačima, zaista nezaboravno iskustvo za sve nas. Ništa manje ne očekujem ni na derbiju, naši navijači su nam uvek vetar u leđa – poručio je Frimpong.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama