Fudbal Fudbal/Vesti

Savić i Gobeljić nakon žreba

Crvena zvezda je danas, nešto posle 13 časova, dobila protivnike u grupnoj fazi Lige Evrope. Izabranici Vladana Milojevića odmeriće snage sa Arsenalom, Kelnom i Bate Borisovim.

540-vujadin-4325.jpg

— Dobili smo jako tešku grupa i svima nama će biti čast i privilegija da igramo protiv tako velikih imena evropskog fudbala. Možda je Bate Borisov najmanje zvučna ekipa, ali oni su vrlo ozbiljan tim koji mnogo ulaže u sebe, imaju fantastične igrače i sigurno nam neće biti lako. Nikoga ne potcenjujemo, ali isto tako nijednog protivnika ne respektujemo previše. Nadmetaćemo se, daćemo sve od sebe, kao što je to bio slučaj i protiv Sparte i Krasnodara, koji su takođe jaki protivnici — rekao je Vujadn Savić.

Marko Gobeljić istakao je da je njegova ekipa u kvalifikacijama pokazala da ima kvalitet.

— Očekivao sam lakšu grupu, ali siguran sam da imamo šanse. Ni Keln ni Bate Borisov nisu mnogo jače ekipe od Krasnodara, a protiv njih smo pokazali koliko možemo. Naravno, Arsenal se izdvaja kao favorit, ali ne bih nas otpisivao pre meča. Imamo tri prilike za punu Marakanu i nezaboravnu atmosferu — istakao je Marko Gobeljić.

Pre prvog evropskog okršaja u grupnoj fazi Lige Evrope Crvenu zvezdu očekuje 155. večiti derbi.

— Potpuno sam okrenut derbiju, imamo vremena da razmišljamo o protivnicima u evropskim utakmicama kasnije. Za nas je veliki uspeh što smo ušli u Ligu Evrope, ali sada moramo da ponovimo dobru igru protiv Partizana — zaključio je Savić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama