Фудбал Фудбал/Вести

Čestitka predsednika Republike Srpske

Nakon velikog uspeha koji su ostvarili izabranici Vladana Milojevića, plasman u grupnu fazu Lige Evrope ekipi Crvene zvezde čestitali su mnogi prijatelji i poštovaoci kluba.

vestcestitke.JPG

Na adresu Crvene zvezde putem elektronske pošte, faksa, poštom tokom čitavog dana stižu čestitke od sportskih institucija, sportskih radnika, preko poznatih ličnosti do državnih institucija.
Pobeda nad Krasnodarom donela je mnogo radosti građanima Republike Srpske u čije ime se javno zahvalio predsednik Milorad Dodik. On je istakao da je ovaj veliki uspeh potvrdio visok kvalitet Crvene zvezde i spremnost naših igrača da se nose sa svakom ekipom. Iz Republike Srpske stigle su i želje da se ostvare što bolji rezultati u grupnoj fazi Lige Evrope.
Čestitke su pristigle i iz Gračanice, koju naši fudbaleri uvek rado posećuju, uz želju da Crvena zvezda večno sija na nebu evropskog fudbala.
Najlepše želje pred nastavak evropskog puta Zvezdi je uputio i FK Radnik iz Bijeljine na čelu sa bivšim reprezentativcem Srbije Mladenom Krstajićem.
Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

There are no users currently online
Скочи на траку са алаткама