Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Tanasković i Asanović potpisali za Zvezdu

Vaterpolo klub Crvena zvezda dobio je još dva pojačanja za novu sezonu.

Ugovor sa crveno-belima potpisali su bivši vaterpolisti Partizana, Mateja Asanović i Đorđe Tanasković, prenosi Sportski Žurnal. Početkom avgusta, predsednik kluba, Viktor Jelenić, objavio je na konferenciji povodom promocija Dejana Savića da su stigli Lazar Dobožanov, Nebojša Toholj, Aleksandar Njegovan i Ognjen Stojanović. Zvezdu je za sada napustio golman Aleksandro Kralj, a još nije poznat sastav za narednu sezonu.

Mateja Asanović je do 2016. godine igrao na Banjici, a potom je pojačao rumunsku Oradeu, gde su mu saigrači bili Nikola Rađen i Gojko Pijetlović. Đorđe Tanasković je prošao sve mlađe kategorije crno-belih i tokom tih godina bio je dominantan igrač. U prethodnim sezonama nije krio da mu je obrazovanje na prvom mestu, pa je retko i bio u sastavu.

Sa druge strane, Partizan su pored Tanaskovića, Stojanovića, Dobožanova i Toholja, napustili Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Radomir Drašović (Sport Menadžment), Petar Velkić i Mihajlo Repanović (Šabac). Međutim, moguće je da će se golman Dimitrije Rističević vratiti na Banjicu.

 

Vest preuzeta sa sajta vaterpolo vesti

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама