Фудбал Фудбал/Вести

Milojević: Zvezda je veliki klub i ne plaši se nikoga

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda, Vladan Milojević,  održao je konferenciju za medije, povodom revanš meča plej-ofa Lige Evrope, gde je istakao da je njegova ekipa izuzetno motivisana i da se ne plaše nijednog protivnika, iako im u goste dolazi jaka ekipa Krasnodara.

Dolazi nam jedna ozbiljna ekipa, to smo rekli i nakon samog izvlačenja, ali vredno treniramo, kao i pred svaku utakmicu. Momci su motivisani i sigurno ćemo se potruditi da damo sve od sebe. Nadam se da ćemo uz podršku navijača odigrati jednu dobru utakmicu. Poštujemo ekipu Krasnodara, ali ne plašimo se nikoga, puna Marakana će igračima sigurno dati vetar u leđa”, istakao je Milojević.

U toku dana pojavila se informacija da su se čelnici ruskog kluba žalili UEFA, jer, kako kažu, teren stadiona “Rajko Mitić” nije u dobrom stanju. Ipak, šef stručnog štaba Crvene zvezde nije želeo da komentariše ovu informaciju. “Ne bih voleo da komentarišem žalbu ekipe Krasnodara, to me ne dotiče”, bio je kratak Milojević.

Kada je reč o sastavima  ekipa, jedino sigurno je da u redovima Zvezde neće nastupiti Damijen Le Talek. “Za sada znam samo da Le Talek neće igrati, zbog žutih kartona. Ne znam šta se deševa sa Mihajlom Ristićem, to je već na ljudima iz Krasnodara. Bitno mi je da se fokusiram na svoje igrače, ne znam da li će Rodić biti spreman da igra”, rekao je Milojević.

Podsetimo, akcija dobrovoljnog davanja krvi na Marakani traje još danas, do 18:00, a svaki davalac dobiće kartu za ovu utakmicu. “Drago mi je zbog ovakve akcije, nekoliko puta sam ponovio da zvezdaška javnost može mnogo da učini”, naglasio je trener crveno-belih.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама