Кошарка Кошарка/Вести

Lesor: “Veliki rad, izazov i prilika za mene”

Najnovije pojačanje KK Crvena zvezda mts Francuz Matias Lesor doputovao je u nedelju u Beograd. U ponedelljak slede lekarski pregledi i prvi trening sa novim saigračima.
Najnovije pojačanje KK Crvena zvezda mts, Matias Lesor doputovao je u nedelju u Beograd, i priključio se svom novom timu, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.
Mladi francuski centar, koji je prošle sezone bio jedno od najprijatnijih iznenađenja francuskog prvenstva, nije po dolasku na aerodrom “Nikola Tesla” krio zadovoljstvo potpisivanjem ugovora sa evroligaškim klubom, a za početak najavio je veliki rad, kako bi se što pre uklopio u tim, koji je sa pripremama počeo pre 12 dana:
“Veliko mi je zadovoljstvo što sam konačno tu, u Beogradu i novom klubu, Crvenoj zvezdi koja predstavlja moj izbor, i veliku priliku za mene. Za početak, ono što je sigurno, znam da me očekuje veliki rad, kako bi se što pre uklopio u tim. Znam da je ekipa izmenjena, ima i dosta mladih ali i iskusnih igrača, kvalitetna i željna dokazivanja i uspeha. Moje je da se što pre adaptiram na novu sredinu, kako bi na terenu davao svoj maksimum. Ne mogu da dočekam da zaigram u atmosferi i pred navijačima koji su posebni i koji prave jedinstvenu atmosferu u Evropi”, rekao je prilikom dolaska novi centar crveno-belih Matias Lesor.
Francuza u ponedeljak očekuju obavezni lekarski testovi, a već tokom popodneva upoznaće se sa novim saigračima, trenerom Dušanom Alimpijevićem i stručnim štabom, sa kojima će sarađivati u novoj sezoni u dresu KK Crvena zvezda mts.
Vest preuzeta sa zvaničnog sajta KK Crvena zvezda
Скочи на траку са алаткама