Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Grafičar – Crvena zvezda 0:2 (0:2)

Odlaganje meča 6. kola Superlige Srbije sa Borcem iz Čačka fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su da odigraju prijateljsku utakmicu sa ekipom Grafičara.

za vest.JPG

Teren: Stadion „Grafičara“
Gledalaca: 500
Strelci: Milić u 10′ i Vučićević u 40′
Crvena zvezda: Kahriman, Frimpong, Račić, Milijaš, Adžić, Milić, Milošević, Viveiros, Gobeljić, Rikardinjo, Vučićević.
Rezerve: Gordić, Babić, Luković, Santrač, Kovač, Daničić, Markos, Šikanić, Stojić, Perić.
Grafičar: Stanković, Bumbar, Sredojević, Radojević, Zorić, Selaković, Preradović, Šarčević, Cvetković S, Crnadak, Kuzmanović.
Rezerve: Škorić, Maričić, Bajčić, Terzić, Nikolić, Marić, Dobrić, Lisičić, Trninić, Cvetković S., Čelebić.
Meč sa ekipom sa kojom Crvena zvezda ima odličnu saradnju i u kojoj igra veliki broj naših omladinaca odvijao se u pravoj fudbalskoj atmosferi pred punim tribinama. Trener Vladan Milojević na teren je izveo igrače koji su u prethodnim utakmicama imali manju minutažu, kao i nekoliko omladinaca.
Prva izgledna prilika za našu ekipu viđena je u 7. minutu kada je Vučićević pokušao da lobuje golmana Stankovića, ali je lopta otišla preko gola. Pet minuta kasnije, na drugoj strani snažno je šutirao Zorić, ali Kahriman je bio na pravom mestu i uhvatio je loptu.
U 10. minutu viđen je prvi gol na meču. Gobeljić je sa ivice kaznenog prostora odlično asistirao Miliću, a Zvezdinom krilnom napadaču nije bilo teško da loptu pošalje u mrežu.
Još jedna šansa za Crvenu zvezdu zabeležena je u 17. minutu. Odlično je sam prošao po levoj strani Adžić, stigao do protivničkog peterca odakle je asistirao Rikardinju. Zvezdin Brazilac je šutirao precizno i snažno, ali odlično je reagovao mladi golman Stanković.
Na poluvreme otišlo se sa rezultatom 0:2. U 40. minutu Rikardinjo je fantastično poslao loptu u prazan prostor, prihvatio je Vučićević koji se odlično snašao i u tri koraka matirao golmana Grafičara.
U drugom delu igre, Luković je u 58. minutu odlično pronašao Vučićevića, koji je zatresao protivničku mrežu, ali je za korak bio u ofsajdu.
U nastavku meča bilo je šansi na obe strane, ali bez većih uzbuđenja i konkretne završnice tako da je rezultat na kraju utakmice ostao isti kao i na poluvremenu, 0:2.
Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama