Fudbal Fudbal/Vesti

Savić – Verujem da ćemo dopuniti istoriju

Centralni bek Crvene zvezde Vujadin Savić je i pored poraza bio zadovoljan nakon prvih 90 minuta odigranih u Krasnodaru.

540-vujadin-326.jpg

— Kada se sve sabere, možemo da budemo zadovoljni. Bolje 3:2, nego 1:0 i to je prvi put od mene, koji igram u odbranu, da čujete tako nešto. Na ovakvim utakmicama je bolje postići što više golova i žao mi je što nismo još neki postigli pored ova dva. Tokom cele utakmice vazduh je bio kao da se igra u balonu za mali fudbal. Nismo se u početku snašli na tom terenu, a oni su nas tada napadali sa osam igrača, sa čime se mi kao ekipa prvi put susrećemo. Trebalo je vremena da se priviknemo, ali kako je vreme prolazilo bili smo sve bolji i bolji. Imamo zadovoljavajući rezultat pred revanš Šanse za prolazak su sada 50:50. Verujem da ćemo uz veliku podršku navijača izboriti prolazak dalje — rekao je Savić.

Savić vidi nekoliko prednosti za Zvezdu, odnosno hendikep za Krasnodar kada je revanš u pitanju.

— Očekujem pun stadion i veliku podršku narednog četvrtka. Sigurno je da se nećemo povući kao ovde, jer je to naš teren, a i bićemo pod euforijom. Moramo da budemo još borbeniji. Mislim da će ta atmosfera, ali i lošiji teren njima biti otežavajuća oklonost. Verujem da ćemo narednog četvrtka svi učestvovati u ispisivanju novih stranica istorije našeg kluba — rekao je Savić.

Tekst preuzet sa zvaničnog sajta FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama