СДЦЗ Хокеј

Četvrti poraz Zvezde u Belorusiji

Hokejaši Crvene zvezde izgubili su i svoj četvrti meč na prestižnom turniru u Belorusiji. Ovaj put bolja od naših oklopnika bila je ekipa Dinama Molodečno – 5:1.

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

U prvoj trećini videlo se da se Zvezda namerila na izuzetno kvalitetnog protivnika. Nije Zvezda bila loša i pored toga što je ovaj period igre izgubila 4:1, ali je protivnik bio mnogo bolji i mnogo kvalitetniji. Nakon vodstva domaće ekipe 1:0 (Leonenko), Kostikov je nakon asistencije Vučurevića uspeo da izjednači na 1:1. Ipak, domaćin je povećao pritisak na naš gol i isti krunisala sa 3 pogotka (Leonenko, Zemljankin, Tabolin). Pred sam kraj trećine Zvezda je imala odličnu priliku da smanji rezultat ali domaćin nije dozvolio našim hokejašima da ozbiljnu šansu pretvore u pogodak.

U drugom periodu igre domaćini su skoro celo vreme napadali, ali nisu uspeli da postignu više od jednog pogodka (Elisenko). Zvezda je na 1:20 do kraj zatresla mrežu domaćina, ali su sudije poništile taj gol.

U poslednjoj trećini 0:0. Domaćini nisu uspeli da slome konsolidovau odbranu Crvene zvezde, koja je pored dobre odbrane imali i nekoliko prilika u napadu. Domaćini su se trudili, davali sve od sebe, ali golova nije bilo.

Zvezdi ostaju još dve utakmice u grupnoj fazi, a naš portal će se potruditi da vas izveštava i sa tih mečeva.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама