Фудбал Фудбал/Вести

Srnić – Priželjkujem 1:0 za nas

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde spremno ulaze u najteži dvomeč u dosadašnjem delu sezone. Svesni jačine rivala, ali nikako skloni precenjivanju, Zvezdini igrači su otputovali u Rusiju.

srnavest_59941fea49836.jpg

Slavoljub Srnić je asistencijom za Ričmonda Boaćija u Pragu znatno olakšao Zvezdi posao, a očekuje da se nešto slično ponovi i u Krasnodaru.

— Iskreno, priželjkujem rezultat 1:0 za nas, a ne moram ja da budem strelac gola, zadovoljiću se i asistencijom. Naravno, svesni smo težine utakmice. Imali smo i znatno duža putovanja od ovog, protiv Irtiša recimo. Krasnodar je dobra ekipa koja je prošle godine daleko dogurala u Evropi. Neće nam biti nimalo lako i očekuje nas jako teška utakmica — kaže Srnić.

Zvezdin rival se nije proslavio na početku ruske lige, ali Srnić ističe da to nikoga neće zavarati.

— Tek je početak lige tek, to što su odigrali nekoliko slabijih utakmica nije nikakvo merilo njihovog kvaliteta. Imaju izuzetno jak tim.

Deo tima Krasnodara je i dojučerašnji Zvezdin fudbaler, Mihailo Ristić.

— Biće malo čudno videti ga u tuđem dresu, do juče smo igrali zajedno. Ali, želim mu da započne utakmicu.

Duel Krasnodara i Crvene zvezde biće odigran na stadionu na kojem će se igrati i utakmice u okviru Svetskog prvenstva 2018. godine.

— Videli smo juče kakav je stadion, možda jedan od najlepših u Evropi. Kada budemo izašli da treniramo, videćemo ga još bolje — rekao je Srnić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама