Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Motivisani smo i spremni

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević svestan je uloga i važnosti dvomeča između Krasnodara i Crvene zvezde.

540-miloje-53.jpg

Dan pred prvi duel ova dva kluba koji će biti odigran u Rusiji, Zvezdin trener ističe da je ekipa spremna i veoma motivisana.

— Očekivanja su uvek velika. Idemo u goste izuzetnoj ekipi i svesni smo uloga. Došli smo završnice kvalifikacija, dobro smo radili, trenirali, dobro se spremili. Igrači su motivisani i ono što mogu da obećam javnosti je da ćemo se truditi. Protivnik ima respektabilan tim, mnogo ulaže, imaju mnogo skupih stranaca, ali prilagodićemo se, verujemo u sebe i tako ćemo se i predstaviti sutra. Ne zavaravaju nas njihovi rezultati u prvenstvu, sada je potpuno drugačiji motiv. Sve su utakmice različite, pogotovo one u prvenstvu i one u kvalifikacijama za Evropu. Ovo je veliki ulog, dve utakmice gde imate šansu da uđete u grupe i takmičite se sa najboljim klubovima u Evropi — rekao je Vladan Milojević.

Zvezda je skoro u kompletnom sastavu otputovala u Rusiju.

— Svi sem Branka Jovičića su krenuli na put, ostali igrači su zdravi. Ne bih pričao o pojedinim igračima ili startnoj postavi. Svako ko je ovde konkuriše za tim, a ima puno faktora koji utiču na sastav ekipe. Svi koji su došli su apsolutno spremni da igraju. Uvek imam ideju oko postave, ali do poslednjeg trenutka se ne opredeljujem.

Mnogo pohvala u poslednje vreme stiglo je i na račun Zvezdinog stratega, ali on o tome ne želi da priča.

— Trudimo se da damo uvek sve od sebe. Da imamo plan svoje igre. Nisam dobar prognozer što se tiče rezultata, verujem samo u igru. Ne bih pričao o sebi, meni su najbitniji moji igrači i da odradimo ono što smo se dogovorili. Uvek sam govorio da svaki igrač treba da ima i svoju automotivaciju, da zna za koga igra i ko ga sve gleda. Tako ćemo se i ponašati. Mogu samo da obećam da ćemo dati sve od sebe.

Zvezda je do sada na svakoj utakmici uspevala da postigne gol. Gol u gostima, ili više njih, mnogo bi značio crveno-belima.

— Ja se uvek nadam da ćemo imati jedan kontinuitet igara i plan onoga što hoćemo da uradimo. Sjajno je dati gol, ali ne možemo igrati samo sa tim razmišljanjem da je najvažnije da damo gol. Imamo svoj plan igre i tako ćemo se ponašati od prvog minuta, pa do poslednjeg — zaključio je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама