Кошарка Кошарка/Вести

„Peugeot“ i Zvezda u istom timu

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Renomirani proizvođač automobila „Peugeot“ novi je tehnički sponzor КК Crvena zvezda mts. Ugovor između Zvezde i svetski poznate kompanije potpisan je na dve godine.

КК Crvena zvezda mts nastavlja da se pojačava na terenu, ali i van njega. Nakon još jedne istorijske sezone obogaćene sa tri trofeja, u novoj sezoni angažovano je još jedno renomirano pojačanje.

Od sezone 2017/2018 Crvena zvezda i „Peugeot“ će nastupati u istom timu! Saradnja sa čuvenim francuskim proizvođačem automobila dogovorena je na dve godine.

Menadžment КК Crvena zvezda mts nastavio je kontinuitet sklapanja ugovora sa najuspešnijim brendovima u svojim oblastima. Vredan i marljiv rad svih struktura kluba sa Malog Кalemegdana napravio je od Zvezde ne samo lidera u regionu, već i respektabilan klub na nivou Evrope. Jedini predstavnik regiona u Evroligi na taj način predstavlja i magnet za one najuspešnije, a još jedna potvrda toga je i potpisan dvogodišnji ugovor sa renomiranim brendom u svetu automobila.

– U Crvenoj zvezdi smo prepoznali vrednosti koje karakterišu i naš brend – emociju, posvećenost i kontinuiniranu težnju da budemo u samom vrhu – istakao je Nemanja Živojinović direktor marketinga „Euroimpex autogrup“, ekskluzivnog uvoznika „Peugeot“ vozila za Srbiju i Crnu Goru.

Najbolji prepoznaju najbolje pa je tako „Peugeot“ prepoznao kvalitet i veličinu brenda КК Crvena zvezda. Po postignutom dogovoru „Peugeot“ će menadžmentu, treneru i igračima Zvezde ustupiti pet vozila na korišćenje i to modele 108, 208, 308, 2008 i 3008.

O novom partnerstvu pričao je i direktor marketinga Crvene zvezde mts Filip Sunturlić.

– Velika nam je čast i privilegija što smo potpisali ugovor sa renomiranim proizvođačem automobila kakav je „Peugeot“. Menadžment kluba godinama ulaže velike napore da sve oko terena bude na nivou partija prvotimaca Zvezde koji beleže istorijske rezultate. Izuzetno smo ponosni što se trud i kvalitet našeg rada prepoznaje širom Evrope. Još jedan dokaz za to je dvogodišnje partnerstvo sa jednim od lidera u svetu automobilizma – istakao je Sunturlić.

Slogan novog Zvezdinog partnera glasi ’’Motion & Emotion’’ što se u potpunosti poklapa sa postulatima koji su crveno-bele izdigli u sam vrh evropske košarke. U naredne dve godine „Peugeot“ i Crvena zvezda mts nastupaće u istom timu, a to je garant ispunjavanju najviših ciljeva koje pred sobom ova dva giganta uvek postvaljaju.

Zvanično predstavljanje saradnje kompanije „Peugeot“ i КК Crvena zvezda mts biće održano u septembru.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама