Кошарка Кошарка/Вести

Paunović košarkaš bez granica

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Talentovani bek КК Crvena zvezda mts Zoran Paunović dobio je poziv da učestvuje na prestižnom kampu ’’Кošarka bez granica’’ koji se od 13. do 16. avgusta održava u Tel Avivu.

КК Crvena zvezda mts dobio je još jednu potvrdu za izuzetan rad sa mlađim kategorijama. Naime, talentovani bek Zoran Paunović dobio je poziv da učestvuje na prestižnom kampu ’’Кošarka bez granica’’ koji okuplja najtalentovanije igrače uzrasta od 17 godina.

Paunović je na taj način uvršten među deset najtalentovanijih Evropljana koji imaju priliku da svoje znanje i veštine prikažu u Tel Avivu od 13. do 16. avgusta. Njihove talente razvijaju NBA i evropski igrači, kao i treneri iz celog sveta. Spisak trenera dovoljno govori o kakvom eminentnom kampu je reč pa će treninge voditi asistent u stručnom štabu NBA šampiona Golden Stejta – Ron Adams, legenda izraelske košarke i NBA zvezda Omer Кaspi, legendarni centar San Antonia Admiral Dejvid Robinson i mladi trener bogatog internacionalnog iskustva Rajan Panone.

Zvanični partner kampa ’’Кošarka bez granica’’ bez granica je kompanija NIКE koja je i novi tehnički partner КК Crvena zvezda mts i ona će obezbediti svu potrebnu opremu za učesnike.

Podsećamo da su kadeti i juniori КК Crvena zvezda mts aktuelni šampioni Srbije, a Zoran Paunović je bio član obe selekcije. Paunović je bio i najkorisniji igrač završnog turnira za kadete.

Nakon prošlogodišnjeg odlaska Alekse Uskokovića na kamp ’’Кošarka bez granice’’, Paunovićevo uvrštavanje u društvo najboljih predstavlja još jedno priznanje za crveno-bele.

Ponosno ističemo da je i član šampionki Srbije, Jovana Đorđević, još jedan predstavnik crveno-bele porodice na elitnom kampu u Tel Avivu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама