SDCZ Hokej

Odlično izdanje hokejaša uprkos porazu

Autor: CZBG

Hokejaši Crvene zvezde ne znaju za pobedu na Salajev Kupu u Belorusiji, ali i pored toga ne može se reći da puleni Igora Krivošlika nisu ostavili više nego solidan utisak.

Nakon prva dva poraza od Bresta i reprezentacije Belorusije U20, sledio je najteži protivnik, ekipa Yunost Minska. Crveno-beli jesu izgubili (6:2), ali se zaista nisu obrukali. Čak šta više, naši oklopnici su 13. minuta drugog perioda igre vodili 2:1 golovima Kostikova i Bučkina. Ipak, tada dolazi do izražaja iskustvo beloruske ekipe koja je bukvalno opsedala gol Rankovića i preokrenula rezultat.

Moramo reći da kritikama u ovom trenutku nema mesta jer pre svega nije realno da Zvezda i njeni navijači očekuju pobede ili nerešene ishode sa mnogo boljim i kvalitetnijim ekipama, ali ono zbog čega svi, kojima su crveno-bele boje bliske srcu, treba da budu zadovoljni je to što Zvezda ima fantastične uslove za pripreme na kojima bi nam pozavidele i neke mnogo bolje ekipe.

Ovom prilikom želimo da pružimo punu podršku našem klubu (Upravi, stručnom štabu i igračima) u nastojanju da Crvenu zvezdu izdignu na jedan viši nivo.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama