Фудбал Фудбал/Вести

Babić: Verujem u svoju ekipu

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

U odličnom raspoloženju, nakon zabeležene osme pobede u nizu, izabranici Vladana Milojevića pripremaju se za put u Rusiju. U četvrtak, sa početkom od 19 časova, očekuje ih jedan od najvažnijih mečeva sezone protiv Кrasnodara.

– Do sada smo bili fokusirani na domaće prvenstvo, raduje me što smo ostvarili dobre rezultate koji nam mnogo znače za samopouzdanje pred put. Nastupali smo u kombinovanim sastavima u prethodnim utakmica i svi igrači su se pokazali odlično. Sve naše navijače može da raduje činjenica da na svakoj utakmici neko drugi postigne gol, imamo veliki izbor igrača koje naš trener rotira na odličan način. Zato sam siguran da će, koja god startna postava da izađe na meč sa Кrasnodarom, svaki igrač na terenu dati sve od sebe da prođemu u grupnu fazu Lige Evrope. Sigurno to neće biti lak meč, ali po onome što viđam svakog dana na treninzima i po atmosferi koja vlada veliki sam optimista i uveren sam u dobar rezultat – rekao je Babić.

Prvi put na zvaničnom meču štoperski tandem Zvezde činili su Babić i Frimpong.

– Nije nam teško da se razumemo na terenu, u kom god sastavu da nastupimo odlično se snađemo. Zato i treniramo, da bismo u ovakvim situacijama igrali bez greške. Dokle god svako od nas ispoštuje ono što trener traži verujem da neće biti problema.

Zvezdin štoper osvrnuo se na jučerašnju pobedu nad ekipom Bačke od 3:1.

– Vreme nam je pogodovalo za igru, nije bilo vruće kao što smo navikli u prethodnim utakmicama. Bačka se dobro borila juče, ali od samog starta smo nametnuli svoj ritam, postigli golove na vreme i nije bilo većih problema. Nastavili smo sa efikasnom igrom i drago mi je što publika na našim utakmicama može uvek da vidi dosta pogodaka. Ostaje žal što smo nesmotreno primili gol, imali smo lep niz utakmicama u kojima smo sačuvali mrežu, ali najvažnije je da smo osvojili nova tri boda i da smo se učvrstili na prvoj poziciji. Navijači su napravili sjajnu atmosferu, to nam zaista mnogo znači. Očekujem da će na revanšu protiv Кrasnodara stadion biti pun i da ćemo uz podršku sa tribina uraditi ono što se očekuje od nas – poručio je Babić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама