Фудбал Фудбал/Вести

Milojević: Svi igrači su standardni

Izvor: SD Crvena zvezda

Sa osmehom na licu i čini se bez bola u leđima, trener Crvene zvezde, Vladan Milojević dočekao je kraj meča protiv Bačke.

Mladi stručnjak sigurno je zadovoljan novom, petom pobedom svog tima koji je na taj način zadržao lidersku poziciju na tabeli domaćeg šampionata.

– Zadovoljan sam pobedom. Momci su ispoštovali sve što smo se dogovorili, postigli tri gola po danas teškom terenu na našem stadionu. Već sam rekao da su kod mene svi igrači standardni, i nastavićemo sa rotacijama tima i ubuduće. Želimo da svi budu razigrani i u formi – naveo je Milojević.

Zvezdin trener istakao je značaj meča koji njegovi izabranici igraju u četvrtak ali i apostrofirao još jednu činjenicu sa meča protiv Bačke.

– Ne treba naglašavati i stvarati dodatni pritisak najavom susreta sa Krasnodarom. Svesni smo šta taj dvomeč može da nam donese, ali idemo tamo da damo sve od sebe, da se pokažemo u pravom svetlu, pa ćemo videti posle utakmice u Beogradu, za šta je to dovoljno – rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde i dodao:

– Moja lična i želja kluba jeste da afirmišemo mlade igrače iz naše škole. Danas ih je bilo dosta u utakmici protiv Bačke. Želimo da taj trend nastavimo, da se oslonimo na kompletan igrački pogon i da stvaramo velike igrače za velika dela – zaključio je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама