СДЦЗ Хокеј

Marko Sretović: Uvek idem na prvo mesto, takva su mi očekivanja i sa Zvezdom

Crvena zvezda dovela je veliko pojačanje za ovu sezonu. Tačnije, dovela je pravu bombu. Marko Sretović je došao među crveno-bele oklopnike i na taj način dodatno pojačao konkurenciju u ekipi. Po rečima potpredsednika kluba, Aleksandra Jakovljevića, ovo je najača Zvezdina ekipa u poslednjih dve decenije. Naš portal je kratko razgovarao sa Markom Sretovićem u želji da čuje njegova očekivanja za ovu sezonu i kako se obreo među crveno-belima.

 

Pozdrav Marko i dobrodošao u Zvezdu! Možeš li nam reći otkud u Zvezdi? Šta je presudilo da iz Švedske dođeš u naš klub?

Pozdrav i hvala na dobrodošlici! Silom prilike trenutno sam u procesu dobijanja vize u Švedskoj koji može da potraje i do godinu dana. Tako smo se, uz obostrani dogovor, usaglasili da igram u klubu kao pozajmljeni igrač dok se ne reši pitanje vize. Nije isključeno da ostanem i do kraja sezone, a možda i na duže. Sve u zavisnosti od razvoja situacije.

Sigurno si upoznat sa ciljevima ove ekipe. Šta ti lično očekuješ?

Ciljevi su jasni i to sam već uvideo sa pristupom kojim je uprava prišla sezoni. Okupili su sve najbolje igrače već po okončanju sezone i Svetskog prvenstva. Ekipa je veoma dobra, sa par stranaca da popune praznine i imamo realne šanse u svim takmičenjima u kojima ćemo nastupati. Kao osoba i sportista uvek idem na prvo mesto tako da su mi i takva očekivanja 🙂

Pozdrav u ime svih ljubitelja hokeja i Zvezdinih navijača!

Još jednom veoma sam zahvalan na dobrodošlici i prilici da igram u Crvenoj zvezdi! Nadam se da ću doprineti ekipi i da ćemo zajedno biti uspešni!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама