Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

Osvojen još jedan veliki turnir

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Generacija naših mladih igrača (2006. godište) učestvovala je po peti put na turniru „Alpas Cup“ u Velikoj Gorici. Ovaj turnir važi za najjači turnir za uzrast od jedanaest godina u regionu.

Učestvovalo je 40 ekipa sa prostora bivše Jugoslavije (Dinamo, Rijeka, Sarajevo, Željezničar, Split, OFК Beograd…) i inostranstva (Šturm Grac, Transilvanija…). I u tako jakoj konkurenciji, Crvena zvezda je osvojili prvo mesto bez ijednog poraza. Mladi fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u dva dana 10 utakmica i uspeli da naprave gol razliku 22:2.

— Moji dečaci su pokazali kao i na svim prethodnim turnirima maksimalno zalaganje i poštovanje svih taktičkih zamisli, što je dovelo do ovako ubedljivog trijumfa u jakoj konkurenciji. Od organizatora i pokrovitelja turnira smo dobili sve pohvale za borbenost, disciplinu i pokazanu fudbalsku igru. Uz pehar i medalje za prvo mesto, trojica naših dečaka izabrano je u drim tim turnira. Što se tiče samog turnira, mogu da kažem da je organizacija bila na visokom nivou, a suđenje izuzetno korektno. Organizatori turnira su sve učinili da se osećamo kao kod kuće. Naša ekipa je imala zaista fantastičan tretman, kako od organizatora, tako i od ostalih učesnika turnira i gledalaca. Svi su bili oduševljeni igrom i ponašanjem naše dece. Ovom prilikom bih se posebno zahvalio članovima organizacije turnira, Damiru Golubiću i Кristijanu Japecu, koji su nam čak platili i večeru. Takođe se zahvaljuljemo i savetniku predsednika HNS, gospodinu Zorislavu Srebriću, legendi jugoslovenskog i hrvatskog fudbala na čestitkama našem timu i pozdravima gospodinu Draganu Džajiću i ostalim legendama našeg kluba koje lično poznaje. Nadam se da ćemo i sledeće godine učestvovati na ovom turniru — rekao je trener 2006. godišta.

Generacija 2006 je još jednom dokazala da je nove mlada snaga na koju će FК Crvena zvezda moći ozbiljno da računa.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама