Кошарка Кошарка/Вести

Počinje borba za titulu šampiona Srbije

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Trener KK Crvena zvezda mts Dejan Radonjić pred prvu utakmicu finala plej ofa Mozzart superlige. Ulaz u dvoranu “Aleksandar Nikolić” slobodan. Početak utakmice u 21 sat

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak ekipu FMP-a, najprijatnijeg iznenađenja ovogodišnjeg izdanja plej ofa Mozzart superlige, u prvoj utakmici finala.

Finalna serija igra se do tri pobede, prvi meč na programu je u ponedeljak u 21 sat. Drugi meč u seriji igra se u sredu u dvorani „FMP Arena” od 18.30, treći duel igra se u petak od 20 sati u dvorani „Aleksandar Nikolić”, termini eventualnih narednih utakmica biće saopšten naknadno…

KK Crvena zvezda mts saopštava da će ulaz za prvu utakmicu finalne serije biti slobodan, po istom prinicpu kao i za meč polufinala: Ulazi B i C biće otvoreni za slobodan ulaz, vlasnici sezonskih ulaznica za tribine ulaziće na ulaze A i D, dok procedura za partere i lože ostaje ista za vlasnike sezonskih ulaznica.

Pred prvu utakmicu finalne serije, trener crveno-belih Dejan Radonjić koji neće moći da računa na prvog plejmejkera Stefana Jovića, koji se povredio u Sremskoj Mitrovici, očekuje dobru košarku, ali i kvalitetnu ekipu FMP-a koja je potpuno zasluženo stigla do finala:

Dejan Radonjić:  “Posle dosta vremena, sezone koja je bila duga i naporna sa velikim brojem utakmica ulazimo u završni deo. Odigrali smo do sada 81 meč, i sada stigli do finala plej-ofa za koji smo još u najavi sezone rekli da nam je cilj i želja da dođemo do još jedne titule. U finalu igramo protiv FMP-a, koja je napravio iznenađenje u polufinalu nad Partizanom. Naravno, upoznati smo sa kvalitetima FMP-a, ali mi želimo i nadam se da ćemo to i uraditi, da ćemo doći do ta potrebna tri trijumfa kako bismo još jednom osvojili trofej prvaka Srbije. Ulazimo u utakmicu bez Stefana Jovića, ima još igrača koji su roviti poput Voltersa. Sada razmišljamo samo o tom prvom duelu. Potrebno je biti na jednom zadovoljavajućem nivo, i mislim da smo spremni za to. Pozivam navijače da dođu u Pionir, da osetimo onaj ambijent koji smo imali prilike da vidimo i čujemo tokom sezone, sećajući se mnogo situacija u Pioniru i Areni, imam veliku želju kao i svi momci da opet zajedno svi krenemo u pozitivnu priču i da je na kraju završimo na Kalemegdanu. Lepo je sećati se tih utakmica i tog ambijenta. Svima nam je posebno ostalo urezano kako je to bilo i Milanu, momci to zaslužuju, prošli su teške i krizne situacije ove sezone, i bio bi jako dobar osećaj da vidimo punu halu u ponedeljak i da zajednički krenemo su dobru seriju i da je na kraju završimo tamo gde smo rekli da ćemo je završiti” rekao je na konferencije za medije trener Crvene zvezde mts.

Sve mečevi finalne serije biće direktno prenošeni na TV “Arenasport”.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама