Фудбал Фудбал/Вести

Spisak kandidata za Skupštinu

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda obajvljuje spisak kandidata za Skupštinu kluba, koji će 4. i 5. juna biti birani na klupskim izborima.

540-zeleniglas-4326.jpg

Članovima kluba obratio se Matija Radojičić, predsednik izborne komisije, a njegove reči prenosimo u celosti.

„Poštovani članovi kluba,

obaveštavamo vas da je završen postupak kandidovanja za izbore za Skupštinu kluba. Zahvaljujemo se svim članovima kluba koji su uzeli učešće u procesu kandidovanja, a posebno  kandidatima koji su u teškim trenucima za klub pokazali incijativu i odgovornost u da se uključe u rad Skupštine kluba.

Sa velikim zadovoljstvom možemo da konstatujemo da je lista od 61 kandidata izuzetno raznovrsna i kvalitetna. Svi kandidati su višegodišnji članovi kluba, ostvareni i uspešni u svojim profesijama. To je izuzetan  potencijal i šansa da buduća Skupština kluba i zaista bude mesto za najvažnije odluke kako za sadašnjost tako i za budućnost kluba.

Pozivamo sve članove kluba da se upoznaju sa kandidatima putem zvaničnog klupskog sajta i masovno izađu na izbore. Svim kandidatima želimo sreću na predstojećim izborima. Takođe, apelujemo da  klub pronađe načina da uključi u rad kluba  i one kandidate koji nakon izbra ne budu bili izabrani u Skupštinu kluba, jer Zvezdi je potreban svaki član, a svi dobro znamo poruku Slobodana Ćosića — jedan klub vredi onoliko koliko vrede njegovi navijači.

Predsednik izborne komisije
Matija Radojčić“

Spisak kandidata možete preuzeti OVDE.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама