Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Најава утакмица

Crvena zvezda dočekuje Spartak

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Кošarkaše Crvene zvezde mts u ponedeljak očekuje meč 8. kola Mocart Superlige sa ekipom Spartaka.

Ovaj meč praktično označava početak drugog kruga ligaškog dela takmičenja, a crveno-beli su na startu lige pobedili plave iz Subotice u dvorani „Dudova šuma“ sa 54:89.

Ekipa Crvene zvezde mts u dosadašnjih 7 kola jedini je neporaženi tim u Mocart Superligi.

Pred ovaj duel koji se igra u ponedeljak od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“ prvotimac Ognjen Dobrić kaže da crveno-beli žele još jedan trijumf kako bi nastavili niz, ali uz dozu opreza.

– U ovu utakmicu moramo da uđemo veoma oprezno kao i u sve dosadašnje mečeve u domaćem šampionatu, ali jasno je da želimo nove bodove, čime bi nastavili niz nepobedivosti. Ipak, do bodova možemo samo skoncentrisanom igrom protiv ekipe za koju znamo kako igra, jer smo ovogodišnji šampionat otvorili upravo utakmicom u Subotici. Imaju kvalitet, bili su jedno od najprijatnijih iznenađenja domaće lige, tako da samo angažovanom igrom možemo do cilja i do nove pobede – rekao je Ognjen Dobrić.

Trener Dejan Radonjić na ovoj utakmici neće moći da računa na Branka Lazića koji se i dalje oporavlja od povrede ramena.

Кarte za utakmicu Crvena zvezda mts – Spartak Subotica prodaju se već od nedelje u poslovnicama Eventima, i na dan utakmice na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić“:

Tribine – 200 dinara
Parter B i Parter 4 – 400 dinara
Plava loža i Bela loža – 600 dinara
Loža – 800 dinara
Sedišta pored terena – 3000 dinara

Meč Crvena zvezda mts – Spartak biće prenošen na zvaničnom sajtu Mocart Superlige.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама