Кошарка Кошарка/Вести

Pini Geršon gost KK Crvena zvezda MTS i KK Koledž

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Čuveni izraelski trener Pini Geršon i treneri mlađih selekcija Izraela gosti КК Crvena zvezda i КК Кoledž. Cilj posete, upoznavanje sa radom sistema koji godinama proizvodi mlade igrače…

Čuveni izraelski trener i osvajač titule pravaka Evrope sa Makabijem, takođe i nekadašnji trener Olimpijakosa, Pini Geršon doputovao je u Beograd i gost je КК Crvena zvezda. Gospodin Geršon je u petak posetio školu košarke i upoznao se sa radom mladjih selekcija crveno-belih. Pini Geršon je doputovao u Beograd u društvu trenera mlađih nacionalnih selekcija Izraela.

Razlog njihove posete je želja za upoznavanjem načina rada u mlađim takmičarskim selekcijama КК Crvena Zvezda i КК Кoledž Beograd u kome živi i radii veliki broj mladih igrača iz cele Evrope.

Ovu priliku gospodin Geršon će iskoristiti kako bi u subotu pratio i utakmicu Mozzart Superlige između Crvene zvezde mts i FMP-a koja se od 15 časova igra u Železniku.

Dolazak čuvenog stručnjaka i razlog njegove posete su još jedan pokazatelj vrlo kvalitetnog rada u mlađim selekcijama sistema КК Crvena zvezda mts, koji proizvodi igrače za nacionalne selekcije i prvi tim već godinama unazad.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама