Košarka Košarka/Najava utakmica

Zvezda dočekuje Cibonu

Izvor: kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde mts u nedelju od 17 časova u dvorani ”Aleksandar Nikolić” dočekuju petoplasiranu ekipu u ABA ligi Cibonu. Trener Dejan Radonjić i prvotimac Ognjen Kuzmić izneli su očekivanja pred meč i obojica pomenuli kadrovske probleme koji su i dalje prisutni u taboru crveno-belih.
Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u nedelju ekipu Cibone u utakmici 22. kola ABA lige.
Crveno-beli su u Zagrebu 13. novembra 2016. godine slavili ubedljivo 91:70 u jednoj od najboljih utakmica koje su odigrali u regionalnoj ligi ove sezone i to nakon trodnevnog putešestvija i mučenja po aerodromima u Kazanju i Moskvi.
Ova puta duel sa zagrepčanima dolazi u trenutku kada trener Dejan Radonjić ima velikih problema sa povredama igrača i ogromnim umorom koji je prouzrokovan non-stop igranjem u Evroligi i ABA ligi. Zato je pred ovaj meč neizvestan nastup nekolicine prvotimaca koji osećaju posledice povreda ili se postepeno vraćaju u trenažni proces:
“Očekuje nas nova utakmica u regionalnoj ABA ligi pred našim navijačima, protiv Cibone. Ponovo se nalazimo u vrlo intenzivnom ritmu utakmica, gde nas nakon ovog meča, očekuje i gostovanje u Skplju, pa pravo iz Makedonije se selimo na Kup. Na predstojećoj utakmici sa Cibonom neizvestan je nastup Stefana Jovića i Ognjena Dobrića, dok sigurno neće nastupiti Nemanja Dangubić. Međutim, na ove sada već standardne probleme trudićemo se da izborimo novu pobedu pred našim pristalicama i navijačima” rekao je u najavi ove utakmice trener crveno-belih Dejan Radonjić.
Ognjen Kuzmić: “Sledi novi duel u regionalnom takmičenju sa Cibonom, ekipu koju dobro poznajemo, ali imamo i dosta kadrovskih problema. Međutim, bez obzira na sve probleme, želimo nove bodove u nedelju popodne pred put u Skoplje i kasniji odlazak na kup završnicu u Nišu”.
Ekipa Crvene zvezde mts će nakon utakmice koja se igra u dvorani “Aleksandar NIkolić” odmah krenuti put Skoplja, gde ih već u utorak očekuje premijerni meč 23.kola regionalnog takmičenja protiv ekipe “Karpoša” (obaveze crveno-belih u Evroligi).
Utakmicu Crvena zvezda mts – Cibona koja se igra od 17 časova, direktno će prenositi TV Arena sport, a prodaja ulaznica je počela u subotu u poslovnicama Eventima, dok će nad utakmice kao i uvek prodaja biti omogućena i na blagajni dvorane “Aleksandar Nikolić”.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama