СДЦЗ Хокеј

Hokej: U16 i U18 bez predaha

Autor: CZBG

Hokejaške selekcije Crvene zvezde do 16 i 18 godina nastavljaju sa svojim utakmicama. Naime, ove dve selekcije će odigrati 5 utakmica u isto toliko dana.

Prvi na led izlaze oklopnici do 16 godina. Oni će u subotu i nedelju (4. i 5. februar) odmeriti snage sa ekipom Team Zagreb u ledenoj dvorani SRC Tašmajdan. Nakon što su prethodnom kolu savladali Jesenice rezultatom 6:1, očekuje se da crveno-beli momci zabeleže obe pobede i tako potvrde učešće u plej ofu.  Zvezda trenutno zauzima 5. poziciju sa 20 bodova, ali iz svega 13 odigranih susreta. Pobedama u ovim susretima, naši momci bi istakli ozbiljnu kandidaturu za četvrto, a možda čak i za treće mesto.

Utakmica u subotu počinje u 17 časova i 30 minuta, dok u nedelju iste ekipe igraju od 15:40 časova.

Selekcija do 18 godina gostuje u Sloveniji gde će odigrati 3 utakmice u 3 dana. Prve dve su protiv ljubljanske Olimpije, a treća protiv ekipe Triglava. Naši oklopnici za sada igraju sezonu iz snova i trenutno zauzimaju prvo mesto sa 23 boda, 2 više od drugoplasirane ekipe Slavije junior i čak 4 utakmice manje. Utakmice protiv Olimpije će, verujemo, biti veoma interesantne i neizvesne, a mi se nadamo da će Zvezdini oklopnici iz ovih susreta izaći kao pobednici.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама