СДЦЗ Хокеј

Polovičan uspeh naših hokejaša

Autor: CZBG

Hokejaške selekcije Crvene zvezde, do 14 i 16 godina, odigrale su jučer i danas svoje utakmice u okviru SLO lige sa ekipama Jesenica i ostvarile polovičan uspeh.

U prvoj utakmici (sreda, 1. februar) sastale su se selekcije do 14 godina. Nakon izvrsne igre u prve dve trećine i vodstva od 4:1, naši oklopnici su poklekli pred mnogo jačim rivalom i dozvolili mu da poslednju trećinu reše u svoju korist rezultatom 0:2. U produžetcima jeseničani su bili skoncentrisaniji i uspeli su da postignu pobedonosni gol i slave rezultatom 4:5 (2:0, 2:2, 0:2, 0:1). Strelci za Crvenu zvezdu su bili Vuk Savić sa 2, te Vuk Kravljanac i Kosta Mladenović sa 1 postignutim pogotkom. Za goste strelci su bili Torok Matić sa 2, te Baloh David, Grega Pazlar i Anže Čufer sa jednim pogotkom.

Danas, (četvrtak, 2. februar), sastale su se istoimene ekipe ali do 16 godina. Zvezdini oklopnici su demonstrirali silu i bukvalno pregazili svoje vršnjake iz Slovenije – 6:1 (2:0, 3:0, 1:1).  Ovom pobedom naši hokejaši su se učvrstili na 5. mestu sa 20 bodova iz 13 utakmica i gotovo su sigurni učesnici plej ofa.

Strelci za crveno-bele bili su Mateja Ranković sa 2, te Antonije Jeremić, Vasilija Marinković, Antonije Bogdanović i Lazar Pejčić sa jednim pogotkom. Jedini strelac za goste bio je Rok Potočar.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама