Фудбал Фудбал/Вести

Manojlović: Mi smo ekipa

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Tek što se vratio iz Amerike gde je branio za reprezentaciju Srbije, Zvezdin mladi golman Filip Manojlović stao je među stative i na prijateljskoj utakmici protiv rumunske Olimpije.

Manojlović je na današnjoj utakmici branio prvih 45 minuta, da bi ga nakon toga zamenio Aleksandar Stanković.

— Nije bila nimalo naivna utakmica, ali važno je da smo pobedili. Imao sam jednu dobru intervenciju, i zadovoljan sam kako sam branio, pogotovo nakon napornog puta i činjenice da sam promenio tri vremenske zone. Ni Plavša ni ja nismo baš mnogo spavali, ali profesionalci smo i moramo da odgovorimo na sve zadatke — jasan je Manojlović.

Naš mladi golman ističe da mu je iskustvo u reprezentaciji veoma značajno.

— Selektor je održavao dobru atmosferu i ušli smo u utakmicu rasterećeno. Drago mi je da smo se pokazali u dobrom svetlu. Iskustvo koje sam imao mi mnogo znači, pogotovo prilikom treniranja sa starijim golmanima i radom sa trenerima.

Tokom jeseni, Manojlović je postao prvi čuvar mreže, a od njega se očekuje da i na proleće bude poslednja prepreka pred Zvezdinim golom.

— Ne osećam pritisak. Kahriman nije pošao sa nama, ali tu su i Supić i Stanković. Mi smo ekipa, uvek se držimo zajedno, tu smo jedni za druge i zaista ne osećam pritisak. Jedino mi je malo žao što sam kasnio na pripreme. Nisam se još uvek upoznao sa novim igračem Boaćijem, ali ima vremena — rekao je Manojlović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама