Кошарка Кошарка/Вести

Prodaja karata za Efes od četvrtka

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Prodaja karata za meč 21.kola Evrolige između Crvene zvezde mts i Anadolu Efesa počinje u četvrtak od 10 časova.
Prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmicu 20.kola Evrolige sa Efeseom počinje od četvtrtka u 10 časova u svim poslovnicama Eventima.
Košarkaše Crvene zvezde mts očekuje još jedna velika evropska utakmica u petak, a u Beograd stiže ekipa Anadolu Efesa iz Istanbula.
Crveno-beli će dočekati turskog predstavnika u dvorani “Aleksandar Nikolić” a za ovaj meč u prodaji će se naći tek nekoliko hiljada ulaznica, po nepromenjenim cenama:
Tribine 1300 rsd
Parter 4 i B 2000 rsd
Bela loza 2500 rsd
Plava loza 3000 rsd
Loza 3500 rsd
Počasna mesta 10000 rsd
Počasna mesta (bočna strana) 5000 rsd
KK Crvena zvezda mts kao i pred prošle utakmice koje organizuje u dvorani “Aleksandar Nikolić”, putem obaveštenja, do početka meča, informisaće vlasnike sezonskih i pojedinačnih karata, o svim bezbednosnim protokolima, terminima otvaranja kapija dvorane, i ostalim važnim informacijama pred ovu utakmicu.
Interesovanje za ovaj meč daleko premašuje kapacitete dvorane ”Aleksandar Nikolić”, a podsećamo da je za meč sa Panatinaikosom preostali kontigent ulaznica rasprodat za svega 15 minuta. KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje na sve koji se budu našli u dvorani, da poštuju bezbednosni protokol i da ne bacaju nikakve predmete u teren, jer je klub u više navrata kažnjavan visokim novčanim kaznama!
Meč Crvena zvezda mts – Anadolu Efes igra se u petak od 20 časova i 45 minuta.

 

Скочи на траку са алаткама