Кошарка Кошарка/Вести

Nova kazna EL i poslednje upozorenje!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts kažnjen je u utorak od strane disciplinskog sudije Evrolige sa 10 hiljada eura zbog nekoliko propusta koji su se dogodili tokom, i posle utakmice 20.kola Evrolige sa Panatinaikosom.
Kako je navedeno u obrazloženju, KK Crvena zvezda mts kažnjen je po dva osnova konkretno, takođe i poslednjim upozorenjem za treći prekršaj.
Novčanom kaznom od 3000 eura, klub je kažnjen zbog paljenja baklji nakon utakmice u kojoj su crveno-beli slavili sa 72:66.
Novčanom kaznom od čak 7000 eura, KK Crvena zvezda mts kažnjen je zbog bacanja upaljača i kovanica u teren tokom poslednje četvrtine, i tajm-auta 70 sekundi pre kraja meča.
Klub je takođe dobio i poslednje upozorenje, da će drastično biti kažnjen zbog “konstantnog ponavljanja prekršaja” – ulazak publike na teren po završetku utakmice Evrolige.
KK Crvena zvezda mts zato još jednom, poslednji put apeluje na sve navijače i one koji će se naći na utakmici protiv Anadolu EFES-a u dvorani, da se primereno ponašaju i ne bacaju ništa u teren, jer klub više nije u stanju da plaća ogromne kazne zbog identičnih prekršaja!
Takođe, upozoravamo javnost i naše pristalice da svaka nova kazna može dovesti do još teže sankcije, a to je igranje utakmice Evrolige bez prisustva publike, ili čak u dvorani koja je udaljena 300 kilometara od Beograda. U trenutku kada se prvi tim bori da napravi još jedan novi podvig, i plasira se u narednu plej of fazu novog formata Evrolige, ovakva, i bilo koja kazna u budućnosti, nanela bi ogromnu štetu klubu na svim poljima. KK Crvena zvezda mts podseća da je ove godine već platio novčane kazne u visini od preko 20 hiljada eura!!!
Zato, Zvezdaši, napravite još jednom nezaboravnu atmosferu u dvorani, ali bez ikakvih incidenata koji po klub mogu da imaju nesagledive posledice.
KK Crvena zvezda mts

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама